Mylène Akkerman

Loopbaancoach

Maak kennis met Mylène Akkerman

Als inspirerende en verbindende coach/consultant begeleid ik al ruim 25 jaar individuen en teams in verandering. Verandering voelt als een uitdaging, maar biedt kansen als je ze durft te grijpen.

Ik ben persoonlijk en resultaatgericht, gestructureerd, creatief in aanpak om de authentieke mens in zijn kracht te zetten. Maatwerk vanuit vertrouwen, betrokken en met respect. Open in de communicatie, vanuit wederzijdse verantwoordelijkheid.

Ik ga ‘aan’ als ik voel dat er onderhuids iets niet botert. Ik wil met jou de onderste steen boven halen. ‘Waarom past iets wel of niet bij jou?’ ‘Waarom ga je nieuwe uitdagingen niet aan?’ ‘Waarom botert het niet tussen jou en een collega?’ Ik wil je graag laten begrijpen waarom je de dingen doet die je doet en hoe je bepaalde patronen kan doorbreken en veranderen. Jij bent in de regie, maar ook onderdeel van een groep. Bekijk eens hoe dat voor jou werkt?

Mijn achtergrond ligt in taal en vertalen. Van letterlijk tekst vertalen heb ik de stap gemaakt om mensen te helpen hun ambitie te vertalen naar gerichte stappen in hun persoonlijke ontwikkeling. Iedereen komt op een knooppunt in zijn leven en moet dan een keuze maken. Ik geloof dat samenwerken en verbinding zoeken tot gefundeerde keuzes leidt. De begeleiding leidt gegarandeerd tot beweging en resultaat. Daarnaast heb ik veel ervaring in teambegeleiding, supervisie en intervisie.

Mylène’s specialisme

 

Opleiding: Master Engels, Sales training, Management & Development

 

  • Personal coaching
coach Mylène Akkerman

Ik wil een gesprek met een coach Mylene

persoonlijke aanpak

De loopbaancoaches van EmpowerYou kijken verder dan jouw cv. Jouw persoonlijkheid en intrinsieke motivatie zijn de leidraad voor een gedreven loopbaanplan.

Onze persoonlijke aanpak werpt zijn vruchten af. Gezamenlijk coachte wij al meer dan 1500 mensen naar een succesvolle nieuwe baan.

 

HSP'er, ZZP'er, ondernemer of HR manager

Omdat ons team veel specialisme heeft, kan iedereen met een loopbaanvraag of ontwikkelingsdilemma bij ons terecht.

Ondersteuning bij outplacement of Tweede Spoor nodig? Inzichten in een carrière met HSP of input rondom het ondernemerschap nodig. Onze coaches staan klaar.

 

Meerdere locaties

Wij hebben twee fysieke locaties waar je ons kunt bezoeken. In het Noord-Hollandse Alkmaar vind je onze loopbaancoaching in de oude Watertoren en in Flevoland hebben wij een fijne locatie in Almere.

Wil je contact met een van onze coaches?