John

john
Specialisatie: Coaching senior management, coaching management, perfecte functie in kaart brengen, curiosity coaching, onderhandelingsstrategieën
Niveau coaching: Senior coach
Eerdere functies: financieel directeur, consultant, business coach, organisator seminars professionele-/persoonlijke ontwikkeling, management coach
Diploma en Certificering: Blik op Werk
Doelgroep: Mensen die echt volledig grip op hun toekomst willen krijgen en echt van aanpakken weten. Mensen vanuit het bedrijfsleven, mensen die echt een stap willen overslaan en een stevige ambitie willen realiseren.
Iets meer over John…

“Veranderen is denken in doen. Ik heb een diepgewortelde vertrouwen in de potentie van iemand, laat dit niet los. Het prikkelt mij om een klant telkens uit te dagen, talenten te activeren, nieuwe werelden te openen en kansen te verzilveren. Waarbij al doende een loopbaansprong of –switch bereikt wordt. Het boeit mij om in korte tijd een keerpunt te bereiken in zowel het werk- als privéleven.

Mijn jarenlange managementervaring bij profit organisaties komt hier goed van pas. Na een coachingopleiding in de US/Duitsland te hebben afgerond, help ik inmiddels al ruim 15 jaar mensen met hun loopbaan ontwikkeling en management coaching, in baan of eigen bedrijf. Een mijlpaal was de organisatie van 3 seminars in de Jaarbeurs Utrecht met de wereldbekende Brian Tracy, een expert op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Vermenigvuldigen ontstaat na delen. Samenwerking is voor mij belangrijk. Veel resultaat ontstaat door een goede voorbereiding om te zetten in actie. De methode Projectdenken pas ik dan ook veelvuldig toe. Regelmaat en fitheid hoort hierbij, wekelijks jog ik 10 km in de mooie Schoorlse bossen om er met volle energie voor te blijven gaan.”

Ik begeleid o.a mensen uit regio: Alkmaar, Heerhugowaard, Zaandam, Purmerend, Heemskerk, Beverwijk, Amsterdam, Zaandam, Castricum, Heiloo, Schagen, Den Helder, Hoorn, Enkhuizen, Haarlem, IJmuiden, Krommenie.

De diensten die deze coach aanbied

Hoe ik je graag verder wil helpen

Ik begrijp dat er veel op je afkomt, inzicht in met welke dienst een coach je kan helpen, geeft vertrouwen. Elke coach biedt maatprogramma’s gebaseerd op het bewezen EmpowerYou 5 stappenplan. Elke stap wordt ondersteund met allerlei materialen ontwikkeld door experts. Al meer dan 1000 mensen gingen je voor en vonden weer een uitdagende baan.

Outplacement

Gespecialiseerd in werkoriëntatie en in je kracht.

Loopbaan begeleiding

Stel je loopbaandoel scherp. Zowel via bedrijf als particulier.

Re-integratie UWV/2e spoor re-integratie

Ruime ervaring in UWV en 2e spoor trajecten.

Bert

Technisch Productontwikkelaar

Wat ik van EmpowerYou erg goed vond is de behoorlijk persoonlijke benadering terwijl we toch regelmatig met een groep zaten. Je voelt je niet wegzakken in de meute. Ik vond vooral de dag “wat wil ik echt” op een bijna mystieke manier echt verhelderend, in de zin dat ik niet goed snap wat er nou eigenlijk gebeurd is die dag maar dat ik me als het ware omhoog getrokken voelde. En dat jij persoonlijk “buiten je boekje” ging met een aantal dingen om mij te helpen getuigt van een grote betrokkenheid die ik zeer waardeer. Ik heb in het tevredenheidsonderzoek dan ook aangegeven dat ik jullie hoogst aanbeveel aan anderen.

Vraag een gesprek aan

U kunt een gesprek aanvragen met deze coach. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk bij u terug komen.
Uw voornaam*
Uw achternaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer
Wat is je loopbaanvraag?*
Diensten*