Jolene

jolene-300x300
Specialisatie: Psychologische ondersteuning in terugkeren naar het werk, burn out coaching, HSP/hooggevoeligheid, beroepskeuze- en loopbaantesten, perfecte functie in kaart brengen
Niveau coaching: Senior coach Alkmaar regio
Eerdere functies: medewerker Training development, recruiter, intercedent
Diploma en Certificering: NOLOC gecertificeerd, Master Arbeid en Organisatiepsychologie,
Doelgroep: gevoelige ambitieuze mensen die na enkele jaren werken zijn vastgelopen in hun werk nooit helemaal zichzelf hebben kunnen zijn. Mensen die weer vol nieuwsgierigheid naar het werk willen gaan en dit vorm willen geven.
Iets meer over Jolene…

Waar een wil is, is een weg. Mijn passie is de ontwikkeling van mensen. Vaak heeft iemand een bepaalde angst, of weet hij niet helemaal hoe hij de volgende stap in zijn loopbaan moet maken. Dan bloei ik juist op. Met mijn doelgerichte aanpak en mijn luisterend oor, bereiken mensen sneller hun doel. Mijn master Arbeid en Organisatie Psychologie en mijn ervaring in elk facet van loopbaanbegeleiding (HR medewerker, recruiter, arbo, vrijwilligersprojecten op gebied van teamontwikkeling & jongerencoaching) zorgen ervoor dat ik open sta voor elke loopbaanvraag.

Daarbij snap ik heel goed wat er op je afkomt! Ik was 23 toen ik een zware burn out kreeg, een jaar thuis zat en ook helemaal moest ontdekken ‘Wat wil ik?’ Mijn burn out ontstond mede doordat ik niet wist dat ik Hooggevoelig was. Het is geen aandoening, maar eigenschap, je neemt veel details in de wereld waar. Dan moet je systeem wel de tijd krijgen ze te verwerken. Hooggevoeligheid en mijn burn out ervaring helpen me heel goed af te stemmen, waardoor ik je vraag echt begrijp. Door mijn situatie heb ik me dus ook gespecialiseerd in HSP en burn out coaching.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn tweede passie: muziek. Ik speel gitaar en doedelzak en kan mij geen leven zonder muziek voorstellen. Muziek brengt je in beweging. In mijn werk heb ik goed kunnen ontdekken hoe je de muziek in je loopbaan terugkrijgt, het raken van de juiste snaar zodat mensen weer in beweging komen. Dit inspireert mij, waardoor ik mij als coach ook blijf ontwikkelen.

Ik begeleid o.a mensen uit regio: Alkmaar, Heerhugowaard, Zaandam, Purmerend, Heemskerk, Beverwijk, Amsterdam, Zaandam, Castricum, Heiloo, Schagen, Den Helder, Hoorn, Enkhuizen, Haarlem, IJmuiden, Krommenie.

De diensten die deze coach aanbied

Hoe ik je graag verder wil helpen

Ik begrijp dat er veel op je afkomt, inzicht in met welke dienst een coach je kan helpen, geeft vertrouwen. Elke coach biedt maatprogramma’s gebaseerd op het bewezen EmpowerYou 5 stappenplan. Elke stap wordt ondersteund met allerlei materialen ontwikkeld door experts. Al meer dan 1000 mensen gingen je voor en vonden weer een uitdagende baan.

Outplacement

Gespecialiseerd in werkoriëntatie en in je kracht.

Loopbaan begeleiding

Stel je loopbaandoel scherp. Zowel via bedrijf als particulier.

Re-integratie UWV/2e spoor re-integratie

Ruime ervaring in UWV en 2e spoor trajecten.

Jochem

informatie medewerker

Mijn grootste loopbaanvraag was hoe ik een andere baan kon krijgen, omdat ik al geruime tijd werk deed waar ik geen voldoening uithaalde. Uiteindelijk heeft dit erin geresulteerd dat ik mijn baan heb opgezegd en ik nu bezig ben met het vinden van een andere baan.

Ik heb ontdekt tijdens mijn werkoriëntatie periode dat ik voor mijzelf eerst helder moest krijgen wat ik ik het liefst doe en daar dan de juiste baan bij zoeken.

Tijdens het traject heb ik vooral geleerd om op diverse manieren werk te zoeken, niet alleen met een standaard sollicitatiebrief, maar ook met open sollicitaties en Linkedin.

De workshop ‘baan veroveren’ is mij het meest bijgebleven, omdat je daar leert op welke manieren je een andere baan kan vinden. Dit is op veel meer manieren mogelijk dan ik gedacht had.

Kenmerkend aan de Empower aanpak is voor mij de duidelijke en goed gestructureerde begeleiding met de workshops als extra informatieve toelichting.

De begeleiding van Jolene heb ik als goed gestructureerd, duidelijk en motiverend ervaren en ze reageerde altijd snel op vragen, kortom ik ben erg tevreden over de begeleiding.

Vriendelijke groet,
Jochem

Fred

Supermarktmanager met doorgroeipotentie

Mijn ervaring over het traject:

Tja, en dan zit je niet meer lekker in je vel op het werk. De druk is groot, en de werkwijze past totaal niet bij jouw persoontje.

Wat nu? Wat moet ik doen om dit te keren? Dit red ik niet alleen! Waar moet ik hulp vinden?

Dan kom je in contact met Empower. Heel hartelijke, menselijke benadering en super begripvol over de situatie waarin je zit.

Zonder verwachting, omdat je niet weet wat je moet verwachten, ga je het eerste gesprek in.

In het gesprek een traject uit zetten, om weer met lol aan het werk te gaan.

Het mooie is dat je benoemt in het gesprek wat je als persoon graag wilt, maar onbewust weg gedrukt is naar de achtergrond.

Deze reset zouden meer 50-plusser moeten doen om zo de laatste werkjaren met plezier door te komen.

Je moet je eigenlijk steeds afvragen of je nog op de juiste plek, het juiste werk, de juiste werkwijze en de juiste balans in je leven hebt.

Als het ware leer je je eigen opnieuw ontdekken.

Wat heeft dit traject mij opgeleverd? Het plezier in het werk is weer terug. De balans tussen privé en werk is weer hersteld.

Het belangrijkste is dat je weer lekker in het vel komt. Je krijgt weer power in je lijf. Dat gun je toch iedereen?!

 

 

Femke

freelance fotografe

Zonet heb ik het tevredenheidsonderzoek ingevuld. Ik ben zeer tevreden over de diensten van Empower en waardeer de extra stappen die jullie hebben gezet in de complexe situatie waarin ik ben beland. Dit had niemand kunnen voorzien en het was voor mij niet altijd makkelijk . Bij jou c.q. Empower kreeg ik altijd een luisterend oor en goede adviezen hoe hier mee om te gaan. Daarnaast heb ik dankzij jullie inzet al hele mooie stappen gemaakt in dit 2e spoor traject van een half jaar. Nu alleen het nog laatste stukje van ‘mijn puzzel’ rondmaken tijdens het herstarten van het outplacementtraject.
Voor mij vanzelfsprekend en meer dan verdiend, heb ik Empower met een 10 beoordeeld. Een beloning voor jullie inzet vind ik hier echt wel op zijn plaats en uiteraard gun ik jullie het allerbeste voor nu en voor in de toekomst.

Kim

Psychologe

Ik had net een negatieve ervaring met een sollicitatie achter de rug. Gedeeltelijk kwam dat omdat ik een kans zag om meer uren te maken en meer geld te verdienen, precies wat ik nodig had. Achteraf is het niet zo gek dat het niets wat geworden, ik had geen idee waarom ik de baan in kwestie leuk zou vinden en al helemaal niet waarom het bij me zou passen. Eigenlijk kwam de vraag, die ik jaren lang voor mij uit had geschoven, gewoon weer ‘aankloppen’: wat wil je nu eigenlijk? En omdat mijn studie over een klein jaar is afgerond en ik daarna de weide wereld in zal gaan, vond ik het nodig om hier antwoord op te krijgen. En hoe meer ik over die vraag nadacht, hoe meer vragen er bij me opkwamen. Want, kon ik nu van mezelf echt zeggen waar ik goed in ben? Kon ik nu echt zeggen wat mijn passie is? Op die vragen had ik geen antwoord, laat staan dat ik dit met overtuiging en zelfvertrouwen aan anderen kon laten zien. Die ene sollicitatie was de druppel en heeft uiteindelijk geleid tot een mooi en bevredigend traject bij EmpowerYou.
Bij het eerste gesprek met Jolene, kwam ik onzeker binnen. Misschien zelfs een beetje wanhopig, ik had er weinig vertrouwen in dat het mij wel ging lukken. Elke afspraak deed ik weer kennis op, soms heel praktische kennis, maar ook theoretische kennis. Door in kleine met vragenlijsten, zelfreflectie en feedback te werken werd in elke afspraak steeds meer duidelijk wat voor werk voor mij is weggelegd. Waar ik in uitblink, wat mijn sterke punten zijn, maar ook wat mijn valkuilen zijn. Hoe ik voor deze valkuilen moet waken, maar ook hoe ze in mijn voordeel kunnen werken. Ik heb een veel vollediger beeld van mijzelf gekregen, daar ik mezelf beter heb leren kennen. Daarnaast waren de afspraken bij EmpowerYou een stok achter de deur, ze hebben ervoor gezorgd ik over angsten heen ben gestapt en het balletje is gaan rollen.
Ik daag mezelf nu uit met dingen die ik spannend vind, maar wel ontzettend leuk vind en waar ik veel energie uit haal. Nu het traject ten einde is, voel ik mij een stuk zekerder en ervaar ik meer rust omdat ik weet waar ik naar toe wil werken!
Het traject bij EmpowerYou was precies het duwtje dat ik nodig had. Nu ga ik door waar ik gebleven was, ik blijf mezelf uitdagen en naar mijn gevoel luisteren met een positieve blik op de toekomst!

Vraag een gesprek aan

U kunt een gesprek aanvragen met deze coach. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk bij u terug komen.
Uw voornaam*
Uw achternaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer
Wat is je loopbaanvraag?*
Diensten*