Mylène

mylene
Specialisatie: Ruime ervaring in het coachen van alle lagen van de organisatie: directie tot werkvloer. Teamontwikkeling, Leiderschap, focus op verbinding tussen lagen in de organisatie. >20 jaar outplacementervaring. Vanuit natuurlijke drijfveren in actie komen en resultaat bereiken.
Niveau coaching: Senior coach
Eerdere functies: Coach, Trainer (leiderschap), Jobcoach UWV, Coördinator, Intervisiebegeleider, Mentor
Diploma en Certificering: Master Engels, Sales training, Management & Development
Doelgroep: Mensen die volgende stap willen maken en niet bang zijn voor een uitdaging. Mensen die een glasheldere spiegel en een stevige sparringspartner zoeken, maar wel het vertrouwen en de ondersteuning van een ervaren en warme coach zoeken.
Iets meer over Mylène…

Als inspirerende en verbindende coach/consultant begeleid ik al ruim 25 jaar individuen en teams in verandering. Verandering voelt als een uitdaging, maar biedt kansen als je ze durft te grijpen. Ik ben persoonlijk en resultaatgericht, gestructureerd, creatief in aanpak om de authentieke mens in zijn kracht te zetten. Maatwerk vanuit vertrouwen, betrokken en met respect. Open in de communicatie, vanuit wederzijdse verantwoordelijkheid.

Mijn achtergrond ligt in taal en vertalen. Van letterlijk tekst vertalen heb ik nu de stap gemaakt om mensen te helpen hun ambitie te vertalen naar gerichte stappen in hun persoonlijke ontwikkeling. Iedereen komt op een knooppunt in zijn leven en moet dan een keuze maken. Ik geloof dat samenwerken en verbinding zoeken tot gefundeerde keuzes leidt. De begeleiding leidt gegarandeerd tot beweging en resultaat.

Ik begeleid o.a mensen uit regio: Alkmaar, Heerhugowaard, Zaandam, Purmerend, Heemskerk, Beverwijk, Amsterdam, Zaandam, Castricum, Heiloo, Schagen, Den Helder, Hoorn, Enkhuizen, Haarlem, IJmuiden, Krommenie.

De diensten die deze coach aanbied

Hoe ik je graag verder wil helpen

Ik begrijp dat er veel op je afkomt, inzicht in met welke dienst een coach je kan helpen, geeft vertrouwen. Elke coach biedt maatprogramma’s gebaseerd op het bewezen EmpowerYou 5 stappenplan. Elke stap wordt ondersteund met allerlei materialen ontwikkeld door experts. Al meer dan 1000 mensen gingen je voor en vonden weer een uitdagende baan.

Outplacement

Gespecialiseerd in werkoriëntatie en in je kracht.

Loopbaan begeleiding

Stel je loopbaandoel scherp. Zowel via bedrijf als particulier.

Re-integratie UWV/2e spoor re-integratie

Ruime ervaring in UWV en 2e spoor trajecten.

Arjan

Ledenadviseur

Ik heb 28 jaar in verschillende functies gewerkt bij één bedrijf. Doordat de aard van het werk veranderde, de organisatie veranderde, maar vooral ook doordat ikzelf veranderde, verloor ik het gevoel met het werk en kreeg ik de behoefte om veel directer zinvol bezig te zijn voor de mens en de maatschappij. Dat betekent een switch en hoe maak je die? Na het bijwonen van 2 gratis workshops en een kennismakingsgesprek met John heb ik hem in korte tijd 3 keer meegemaakt en raakte ik steeds meer overtuigd, dat hij mij zou kunnen helpen ontdekken wat ik werkelijk wil. Ik heb mijn baas weten te overtuigen, dat dat voor mij een zeer essentiële stap was en mocht een coachingstraject starten bij EmpowerYou. Dat was een prachtige ervaring.
Vanaf het begin hebben John en ik regelmatig gesprekken gevoerd en kreeg ik een berg aan informatie in de vorm van tips, boeken, oefeningen en luistermateriaal. Daarnaast heb ik vele workshops gevolgd over uiteenlopende onderwerpen. Voor mij was dat alles bijzonder energie gevend. De ontdekkingstocht naar wat ik werkelijk wil duurt lang, want je krijgt enorm veel informatie over jezelf, die een plek moet krijgen. Je vormt langzaamaan een beeld van wie je werkelijk bent en wat je allemaal kunt. Door de informatie die je zelf bedenkt en die anderen jou geven komt steeds meer naar voren wat er voor jou werkelijk toe doet. En dan komt de zoektocht naar een baan, waarin je jouw energie zou willen stoppen. En ook bij die zoektocht word je begeleid en zo sterk mogelijk in de markt gezet. Tot het moment waarop ik een baan gevonden heb en John en ik allebei stralen.
Al met al ben ik enorm blij dat ik dit coachingstraject gevolgd heb. Ik ben een ander mens geworden: ik ben mezelf, maar met zelfvertrouwen en uitstraling over wat ik kan en wil.

Vraag een gesprek aan

U kunt een gesprek aanvragen met deze coach. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk bij u terug komen.
Uw voornaam*
Uw achternaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer
Wat is je loopbaanvraag?*
Diensten*