Jeanette

Coach Jeanette loopbaan
Specialisatie: Ruime ervaring in het top management, directie, ondernemerschap en ZZP. Curiosity Coaching, onderzoek naar drijfveren vanuit natuurlijke kracht, talent development en passie. Burn out begeleiding, HSP/hooggevoeligheid. Analyse en advies voor een perfect passende functie.
Niveau coaching: Senior coach
Eerdere functies: Creatief en Commercieel Directeur, Entrepreneur, Carrière Coach, Adviseur Apparal Industry
Diploma en Certificering: NOBCO, NOLOC, Post HBO Certified Professional Coach, HBO en Master in Fashion, Design en Management, diverse Amerikaanse trainingen op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling, HSP trainingen
Doelgroep: Ambitieuze, gemotiveerde mensen die een zetje nodig hebben om de juiste keuze te maken in hun loopbaandoel. Op zoek zijn naar hun natuurlijke energie, drijfveren en talenten, zodat hun loopbaandoel weer helder wordt. Daarna zet je weer stappen om een duurzame carrière te realiseren.
Iets meer over Jeanette…

If you want to live a happy life, tie it to a goal. Not to people or things.

Einstein

Mijn kwaliteit ligt in mijn zeer sterke empathie en intuïtieve radar om niet alleen te ontdekken waar mensen en organisaties vast komen te zitten, maar ook aan te geven hoe verborgen potentieel en motivatie kunnen worden omgezet in carrièremogelijkheden en organisatiedoelen. Ik heb een meelevende maar duidelijke manier van coachen. Ik luister en kan mij aanpassen, ik ondersteun en daag uit. Ik zal niet weglopen om de knelpunten en triggerzones te bespreken, wat vaak de grootste doorbraak is. Ik ben zakelijk en menselijk op een prettige manier gecombineerd. Ik voel feilloos aan wat er aan de hand is. Ik ben eerlijk, recht door zee, confronterend maar aangenaam met humor. Een coach met een evenwaardige aanpak, die op een respectvolle manier duidelijkheid brengt, met open en soms kritische vragen, waardoor je vooruit wilt.

Over Jeanette
Jeanette is opgeleid als modeontwerper en werkte meer dan 25 jaar in de modewereld. Naast het ontwerpen van commerciële collecties, en als ondernemer, leidde ze creatieve teams en was ze lid van de raad van bestuur. Ze begrijpt perfect de verschillende dynamieken binnen organisaties en kan navigeren in de complexiteit van dienstverlenende, commerciele en creatieve bedrijven. Ondernemerschap, persoonlijk leiderschap, excellence en samenwerken staat hierbij centraal. Maar vooral dat iedereen zijn maximale potentieel benut en inzet. Een aantal jaar geleden heeft Jeanette een carrier switch gerealiseerd en is zij loopbaan coach bij EmpowerYou.
Jeanette is een door NOBCO geregistreerde coach met een afgeronde Post HBO opleiding als Certified Professional Coach.

CARRIÈRE COACHING
Ontdek en pas je volledige potentieel toe en besef wat echt belangrijk voor je is.
BEDRIJF | TEAM EN INDIVIDUELE COACHING
Talentmanagement en duurzame inzetbaarheid | Team up your excellence | Persoonlijk leiderschap | Reorganiseren en herstructureren

Layer
coach jeanette

De diensten die deze coach aanbied

Hoe ik je graag verder wil helpen

Ik begrijp dat er veel op je afkomt, inzicht in met welke dienst een coach je kan helpen, geeft vertrouwen. Elke coach biedt maatprogramma’s gebaseerd op het bewezen EmpowerYou 5 stappenplan. Elke stap wordt ondersteund met allerlei materialen ontwikkeld door experts. Al meer dan 1000 mensen gingen je voor en vonden weer een uitdagende baan.

Outplacement

Gespecialiseerd in werkoriëntatie en in je kracht.

Loopbaancoaching

Stel je loopbaandoel scherp. Zowel via bedrijf als particulier.

Re-integratie UWV/2e spoor re-integratie

Ruime ervaring in UWV en 2e spoor trajecten.

No data was found

Vraag een gesprek aan

U kunt een gesprek aanvragen met deze coach. Vul het contact formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk bij u terug komen.
Uw voornaam*
Uw achternaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer
Wat is je loopbaanvraag?*
Diensten*