Download het e-book Wat wil ik nu echt?
En kom er in 5 stappen achter wat jij wilt
met de rest van jouw leven

Download het E-book: Wat wil ik nu echt? En ontdek eindelijk wat belangrijk voor jou is.


Vul jouw gegevens in en download het gratis e-book Wat wil ik nu echt? met onze 5 eenvoudige stappen zodat je er eindelijk achter komt wat je wilt en waar je van ‘aan’ gaat. Geen ingewikkelde oefeningen, wel open en eerlijke vragen. Dit e-boek is ideaal om scherp te krijgen wat jouw wensen zijn voor jouw privéleven en carrière. De 5 stappen coachen je er moeiteloos doorheen.

E-book Wat wil ik echt gratis downloaden

Ga na wat je echt wilt en doe dat.

Hoe kan een e-book mij helpen ontdekken wat ik wil?

Het is vaak zo dat we al heel jong – vanuit opleiding of praktijk – keuzes maken over de loopbaan die we bewandelen. Als we al keuzes maken. Je rolt van de ene in de andere baan of blijft lang zitten op een werkplek waar je eigenlijk niet meer helemaal thuis bent. De comfortzone begint te schuren.
 
En dan? Hoe ga je verder? Solliciteren in het wilde weg of via LinkedIn op banenjacht? De eerste de beste volgende carrièrestap nemen die op je afkomt zodat je maar uit de oude situatie weg bent lijkt fijn maar brengt jou niet dichter bij het doel: erachter komen wat je echt wilt. Want dit is de eerste vraag die je jezelf moet stellen. Door dit te doen, ga je de hoofdzaak en bijzaken van elkaar scheiden en wordt het helder wat jij wenst in jouw leven: thuis en in jouw loopbaan.
Dus stel jezelf eerst die vraag: Wat wil ik echt? In 5 handige stappen laat dit gratis e-book jou stilstaan bij de vragen: wat wil ik in mijn leven? Waar krijg ik energie van? Hoe zet ik mijn nieuwsgierigheid aan en om naar actie? Het coacht je door deze beginfase van jouw ontdekkingsreis.
 
Meld je aan en je ontvangt gratis het e-book in jouw mailbox.
 
De stappen zijn een leidraad die je kan volgen, de te bewandelen weg en de stappen die je daadwerkelijk zet, zijn van jou. Wil je dat we met je meelopen, dat kan ook. Neem dan gewoon contact met ons op.