Kom er in 5 stappen achter
Wat wil ik nu echt?

Ontdek nu eindelijk wat belangrijk voor jou is. Met ons E-book: Wat wil ik nu echt?

Vul jouw gegevens in en ontvang gratis het e-book met onze 5 eenvoudige stappen zodat je er eindelijk achter komt wat je wilt en waar je van ‘aan’ gaat. Geen ingewikkelde oefeningen, wel open en eerlijke vragen.

 

E-book Wat wil ik echt EmpowerYou

Ga na wat je echt wilt en doe dat.

Het is vaak zo dat we al heel jong – vanuit opleiding of praktijk – keuzes maken over de loopbaan die we bewandelen. Als we al keuzes maken. Je rolt van de ene in de andere baan of blijft lang zitten op een werkplek waar je eigenlijk niet meer helemaal thuis bent. De comfortzone begint te schuren.
 
En dan? Hoe ga je verder? Solliciteren in het wilde weg of via LinkedIn op banenjacht? De eerste de beste volgende carrièrestap nemen die op je afkomt zodat je maar uit de oude situatie weg bent lijkt fijn maar brengt jou niet dichter bij het doel: erachter komen wat je echt wilt.
Dus stel jezelf eerst die vraag: Wat wil ik echt? In 5 handige stappen laat dit gratis e-book jou stilstaan bij de vragen: wat wil ik in mijn leven? Waar krijg ik energie van? Hoe zet ik mijn nieuwsgierigheid aan en om naar actie?
 
Meld je aan en je ontvangt gratis het e-book in jouw mailbox.
 
De stappen zijn een leidraad die je kan volgen, de te bewandelen weg en de stappen die je daadwerkelijk zet, zijn van jou. Wil je dat we met je meelopen, dat kan ook. Neem dan gewoon contact met ons op.