Maakt uw bedrijf al gebruik van de SLIM subsidie?

Een team van 5 expertbedrijven staat voor u klaar

De arbeidsmarkt verandert snel! Niet alleen de medewerker dient te zijn voorbereid, ook de organisatie, onze blogartikelen gaan hier dieper op in. Het realiseren van een effectieve leercultuur, vergroot ontwikkeling en groei bij medewerkers. Zo speelt uw organisatie veel flexibeler in op verandering. Tijdig hierop in actie komen en veranderen is belangrijk, de SLIM subsidie speelt hier op in.

Juist de MKB bedrijven lopen hier tegenaan. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid biedt bijvoorbeeld kleine bedrijven een subsidie. Deze dekt 80% van de kosten tot een maximum van € 24.999. Vooral het bijgaande document van het Ministerie vormen een uitermate handige samenvatting (3 A4)

Hulp nodig bij de aanvraag?

Wij hebben ons grondig in deze SLIM-regeling verdiept. Met onze partners bieden wij ruim 60 jaar aan expertise en gaan wij graag op de vragen in. Tot eind maart is er nog kans om de aanvraag in te dienen dus bel snel wanneer u hier gebruik van wilt maken!

empoweryou logo

Praktische oplossingen voor uw ontwikkelvraag

Waaraan bestaat vooral behoefte? In deze subsidieregeling zijn vier regelingen genoemd waarvoor elke mkb-ondernemer een subsidie kan aanvragen (zie onderstaand). EmpowerYou heeft de samenwerking gezocht met 5 expert organisaties (regionaal/ landelijk werkend) waardoor wij u een totaalpakket aan oplossingen kunnen bieden voor 3 van deze regelingen. Hieronder een korte samenvatting.

In onze menukaart kunt u direct aangeven of u extra informatie wilt, hulp bij de aanvraag of juist liever een offerte. Er is keuze uit 20 opties die gelijk in de aanvraag verwerkt kunnen worden?

Download hier de hele menukaart. Bepaal welke partner(s) uit dit SLIM-team u snel op weg helpen, onderaan de menukaart vindt u alle contactgegevens.