Workshop In je kracht – Empower jezelf

Samen weer grip bereiken: Kom In Je Kracht

Daar sta je dan, de deur slaat achter je dicht. Het voelt alsof je ongewild een fase van je leven afsluit. Je hebt je jaren gegeven in een baan en voor het bedrijf en toen kwam toch dat onvermijdelijke afscheid om de hoek. Of dit nu komt door ziekte of een reorganisatie, het maakt de impact van het baanverlies er niet minder heftig op, je staat niet meer in je kracht. Dat zag je niet aankomen en een nieuwe baan bemachtigen is nu wel het laatste waar je aan denkt.

EmpowerYou begrijpt dit,jouw blik weer helder op de toekomt gericht krijgen vraagt tijd en verwerking. Je kunt pas een frisse start maken als je je belemmeringen hebt opgeruimd, dit kan van alles zijn: Energievreters, verlies, disbalans in je leven. Speciaal voor jou ontwikkelde we daarom de Workshop In je kracht.

Een praktische workshop van 1 dagdeel waarin we energievreters ombuigen naar energiegevers, doelen weer helder krijgen en je soepel met verandering om leert gaan.

Effectieve verwerking van tegenslagen

Leer hoe je succesvol baanverlies of andere tegenslagen verwerkt, zodat je je weer vol energie op je toekomst kan richten.

Empower jezelf, kom weer in actie

Ontdek weer hoe je middels kleine, gerichte stappen een nieuwe toekomst vormgeeft.

Stuur je energie en raak weer echt empowered

Krijg gedetailleerd inzicht in je energiegevers en -vreters en leer hoe jij snel meer energie krijgt.

Creëer support met de juiste mensen om je heen

Ontdek welke mensen je echt verder helpen en hoe je die kan vinden. Zo bereik je sneller je doel.

Kom jij ook?

Investering: € 147,-

Locatie: Watertoren van Alkmaar

Datum:
16 maart, 2021
Tijd:
08:30
-
12:00
Datum:
7 september, 2021
Tijd:
08:30
-
12:00
Datum:
7 december, 2021
Tijd:
08:15
-
12:00

Samen in gesprek

Ontdek bij de medecursisten, begrip, support en hoe zij hun belemmeringen en energievreters ombuigen naar actie.

Uitgebreid werkboek, interactieve oefeningen

Gebruik het werkboek als uitgebreid naslagwerk, zodat je gedurende het proces de oefeningen omtrent energiegevers, doelen stellen, verwerking, balans vinden, kan blijven doen.

Ervaren trainer

Onze trainers zijn ervaringsdeskundige en kunnen uit eigen hand delen hoe zij met verandering omgingen.

Herken jij jezelf hierin?

In de workshop In je kracht laten we je zien hoe je nu echt effectief met baanverlies, belemmeringen, disbalans en energieverlies om kunt gaan. Hoe creëer je weer balans en energiegevers en zie je dat balen van het verlies helemaal niet erg, maar zelfs gezond is! Natuurlijk wil je niet in tegenslag blijven hangen, daar helpen we je graag bij! Je profiteert van de kennis en effectieve oefeningen om het verleden los te laten, te erkennen dat jij ook kwaliteiten hebt die je wellicht uit het oog verloren was. Je creëert weer een nieuw startpunt, een nieuwe balans en brengt weer enkele nieuwe opties voor de toekomst in kaart te brengen. Door samen met elkaar in gesprek te gaan en uit te zoeken wat er nu echt dwars zit, kun je hier overheen stappen, het loslaten en lichter je toekomst ingaan.

Kom naar de workshop In je kracht

Vol energie en focus jouw toekomst tegemoet

Zet het vliegwiel van jouw loopbaan aan, kom in actie en ontdek welk werk echt past.

Het resultaat van deze workshop? Je loopt tien kilo lichter naar buiten, het resetknopje hebt ingedrukt en je weer met een frisse blik naar de toekomst kunt kijken. Je voelt je weer slagvaardig om met meer vertrouwen stappen te zetten in de arbeidsmarkt.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende data

Bereik ook deze resultaten

Meld je nu aan

Uw voornaam*
Uw achternaam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Datum*
Wat wil je vooral veranderen?
Vragen/opmerkingen?*