Wie is EmpowerYou

Ontdek met EmpowerYou jouw perfecte werk

Veel mensen kijken aan het begin van de week al uit naar vrijdag.

Ze halen geen energie en voldoening meer uit hun werk omdat ze niet op de juiste plek zitten. Echter hebben ze ook geen idee hoe ze wel weer werk kunnen vinden dat hen uitdaagt. Hoe empower je dan nog je loopbaan?

De gevolgen van te lang doorgaan in een baan die niet past zijn groot.

Stress en burn out zijn beroepsziekte nummer 1 en gebrek aan energie en een oplopende frustratie zorgen ervoor dat je loopbaanontwikkeling stil staat waardoor je achter raakt op de arbeidsmarkt.

Wacht niet te lang af

Neem zelf de regie in handen. Het verbaast ons dat zo weinig mensen maar stappen zetten om te voorkomen dat zij vastlopen. Dat wil jij toch ook voorkomen?

Sta stil, grijp regie, neem de tijd om de diepte in te gaan.

EmpowerYou ondersteunt je graag met een gestructureerd diepgaand loopbaanoriëntatie programma. Daarvoor kijken wij vanuit allerlei invalshoeken o.a. naar de juiste werkplek, wat geeft zin en betekenis aan jouw werk. Je gaat echt voelen waar je het voor doet. Door deze grondige scan van je loopbaan voor nu en later te maken, ontstaat op tijd een heldere loopbaankoers. Empower zo je loopbaan weer!

Doen-denken

We zijn sterk in het doen-denken. Gelijk actief in de praktijk.

Kortere route

Het boeit ons om de kortere route te vinden naar het juiste werk.

Kwaliteiten

Vertrouwen in de waarde van jouw kwaliteiten.

Carrièreswitch

Vertrouwen in de waarde van jouw kwaliteiten.
Outplacementtraject

Vraag een gesprek aan

In het gratis gesprek brengen we in kaart welke stappen jij wilt zetten in jouw loopbaan en hoe je daar gaat komen! Zo weet jij na een kennismaking feilloos hoe je jouw loopbaan weer vlot trekt.

Over EmpowerYou aan

EmpowerYou is geen standaard loopbaanadviesbureau. Wij begrijpen als geen ander hoe het voelt wanneer jouw werk je niet meer de energie en voldoening geeft. Daarom gaan we juist graag echt met jou tot de kern van jouw loopbaanvraag om je een gedegen antwoord te geven op welke richting echt past.

Al 15 jaar actief waarin al duizenden mensen weer de juiste richting vonden. De drijfveer van EmpowerYou is zichtbaar maken dat ieder mens iets unieks in zich draagt dat vaak is weggestopt. Die ervaring hebben we ook zelf meegemaakt, onze eigen talenten waren ook weggestopt waardoor wij als coach ook vastliepen in een baan. Deze eigen ervaring van de coaches is essentieel in het begrijpen van de klantvragen.

We staan voor kwaliteit. Al onze coaches zijn hoogopgeleid, ervaringsdeskundig, daarnaast zijn we al jaren lid van het Blik op werk keurmerk waar we de afgelopen 4 jaar gemiddeld een 8,8 scoorden. We ontvangen je graag op 1 van onze locaties.

Kernteam EmpowerYou

Hoofdkantoor EmpowerYou

Ons hoofdkantoor vind je in de Watertoren van Alkmaar

Bezoekadres               : Bergerweg 62D, 1815 AE  Alkmaar

Telefoon                      : 072-5128886

Email                            : info@empoweryou.nl

Bereikbaarheid:

Dus, waar wacht je nog op?

Gesprek

Vraag een gesprek aan

Loopbaanavond

Kom naar de EmpowerYou Loopbaanavond

Ontwikkeladvies

Vraag informatie over het ontwikkeladvies aan