UWV Naar Werk

Ik wil werken, hoe helpt een Naar werk traject mij?

Ben je door omstandigheden of ziekte langer uit het werk geraakt en ontvang je een ziektewet of WIA uitkering? Dan heb je vaak recht op een UWV Naar Werk re-integratietraject. Een Naar Werk traject  is  gericht op het vinden van een baan binnen 6 maanden. Je weet al goed wat je wilt en hebt vooral ondersteuning nodig bij het solliciteren, netwerken of het opzetten van je eigen bedrijf. Aan het einde van een traject heb je doorgaans een baan bemachtigd die je goed vol kunt houden of je eigen bedrijf opgezet.

Persoonlijke aandacht

Klanten waarderen de persoonlijke aandacht voor en focus op de eigen situatie.

Resultaten

EmpowerYou werkt al sinds 2005 samen met het UWV. De resultaten van deze trajecten liggen ruim boven het landelijk gemiddelde.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd om tot in de kern in kaart te brengen welk werk echt bij je past.

Ervaringsdeskundige

De coaches zijn ervaringsdeskundige en kennen de lokale arbeidsmarkt goed.

Waarom EmpowerYou

EmpowerYou snapt als geen ander wat er bij komt kijken wanneer je weer moet re-integreren. Het vraagt doorzettingsvermogen, een helder doel en soms flink out of the box denken. Wij geloven dat er voor iedereen een passende plek op de arbeidsmarkt is, veel klanten hebben een bijzondere loopbaanstap gemaakt en vonden een baan voor langere tijd.

Vraag een gesprek aan

In het gratis gesprek brengen we in kaart welke stappen jij wilt zetten in jouw loopbaan en hoe je daar gaat komen! Zo weet jij na een kennismaking feilloos hoe je jouw loopbaan weer vlot trekt middels een UWV werkfit traject.

De EmpowerYou Methode

Vijf stappen voor meer power en chemie op je werk
Wanneer je doet wat perfect bij je past, stroomt je energie en voel je je krachtiger en helderder. Net als een lamp die aangaat. Dat geeft zekerheid voor je toekomst. Weer de power krijgen en re-integreren naar een baan die beter aansluit, vraagt een gefundeerd stappenplan. De EmpowerYou methode zorgt in 5 stappen dat je kraakhelder krijgt in welk werk je echt op je plek zit en hoe je dit stap voor stap bereikt. In een Naar werk traject focus je je vooral op stap 3, 4 en 5.

EmpowerYou

Personal coaching

Empower your dream

Jobscan

Empower your visibility

Jobportaal

Empower your career

Workshops/Audio

Empower your future

Personal coaching

Dus, waar wacht je nog op?

Gesprek

Vraag een gesprek aan

Loopbaanavond

Kom naar de EmpowerYou Loopbaanavond

Employability

Vraag het Team Employability gesprek aan.