Het verhaal van Het verhaal van Arjan

Meer over Het verhaal van Arjan

Oude functie

Onderzoeker TNO

Nieuwe functie

Ledenadviseur

Type traject & duur

Outplacement 6 maanden

Loopbaanvraag

Hoe kan ik weer werk vinden waarin ik mij kan ontwikkelen.

“Ik ben een ander mens geworden: ik ben mezelf, maar met zelfvertrouwen en uitstraling over wat ik kan en wil.”

Het verhaal

Ik heb 28 jaar in verschillende functies gewerkt bij één bedrijf. Doordat de aard van het werk veranderde, de organisatie veranderde, maar vooral ook doordat ikzelf veranderde, verloor ik het gevoel met het werk en kreeg ik de behoefte om veel directer zinvol bezig te zijn voor de mens en de maatschappij. Dat betekent een switch en hoe maak je die? Na het bijwonen van 2 gratis workshops en een kennismakingsgesprek met John heb ik hem in korte tijd 3 keer meegemaakt en raakte ik steeds meer overtuigd, dat hij mij zou kunnen helpen ontdekken wat ik werkelijk wil. Ik heb mijn baas weten te overtuigen, dat dat voor mij een zeer essentiële stap was en mocht een coachingstraject starten bij EmpowerYou. Dat was een prachtige ervaring.
Vanaf het begin hebben John en ik regelmatig gesprekken gevoerd en kreeg ik een berg aan informatie in de vorm van tips, boeken, oefeningen en luistermateriaal. Daarnaast heb ik vele workshops gevolgd over uiteenlopende onderwerpen. Voor mij was dat alles bijzonder energie gevend. De ontdekkingstocht naar wat ik werkelijk wil duurt lang, want je krijgt enorm veel informatie over jezelf, die een plek moet krijgen. Je vormt langzaamaan een beeld van wie je werkelijk bent en wat je allemaal kunt. Door de informatie die je zelf bedenkt en die anderen jou geven komt steeds meer naar voren wat er voor jou werkelijk toe doet. En dan komt de zoektocht naar een baan, waarin je jouw energie zou willen stoppen. En ook bij die zoektocht word je begeleid en zo sterk mogelijk in de markt gezet. Tot het moment waarop ik een baan gevonden heb en John en ik allebei stralen.
Al met al ben ik enorm blij dat ik dit coachingstraject gevolgd heb. Ik ben een ander mens geworden: ik ben mezelf, maar met zelfvertrouwen en uitstraling over wat ik kan en wil.

Visie van de coach

Arjan heeft een enorme ontwikkelingssprong gemaakt. Wat mij zo aansprak is zijn zeer scherpe blik, maar wel zijn warme manier van communiceren. Er zat veel meer achter deze wetenschapper dan je zou vermoeden. Daarom is het geweldig welke verborgen potentie hij bij zichzelf heeft aangesproken en wens ik hem veel succes in zijn nieuwe baan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.