Het verhaal van Het verhaal van Ellen

Meer over Het verhaal van Ellen

Oude functie

Facilitair Coördinator

Nieuwe functie

Zelfde functie als Facilitair Coördinator behouden, zocht aanscherping in loopbaan.

Type traject & duur

Loopbaancoaching 45+ – 3 maanden

Loopbaanvraag

Hoe kan ik vitaal aan het werk blijven, waar ligt nog perspectief voor mij?

“In dit traject bij Empower You, met Ruthger als begeleider van de gesprekken heb ik een beter beeld gekregen van "Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik".”

Het verhaal

Hierbij mijn ervaring van het 45+ ontwikkeladviestraject dat ik bij jullie mocht doorlopen.

Via een nieuwsbrief kwam ik op de hoogte van deze mogelijkheid om als 45++ een door het rijk gesubsidieerd traject te volgen. Ik heb een geweldige baan maar wil met mijn 57 jaar niet afwachten op de ontwikkelingen binnen mijn huidige werkkring maar daarover zelf de regie houden. Dat was ook mijn grootste vraag. “Hoe houd ik mijzelf duurzaam inzetbaar die paar jaar dat ik nog mag werken?”

In dit traject bij Empower You, met Ruthger als begeleider van de gesprekken en Jolene als begeleider van de workshop heb ik een beter beeld gekregen van “Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik”.

In de gesprekken met Ruthger heb ik een beter beeld van mijzelf gekregen. Er zijn punten benoemd waarin ik mij verder kan ontwikkelen. Wat mij is bijgebleven vanuit de workshop met Jolene is dat je geen “Opschepper” bent wanneer je spreekt over je behaalde successen. Zeker niet als een potentiële nieuwe werkgever zo’n succes graag binnen zijn organisatie wil behalen.

Kenmerkend aan de aanpak van EmpowerYou is dat zij een pragmatische aanpak kennen: heldere afspraken. Er zijn duidelijke oefeningen die gezamenlijk worden besproken en vervolgens praktisch worden gemaakt. Zowel Ruthger als Jolene creëerden een veilige omgeving waarin ik mij gehoord voelde en mij vrij kon openstellen voor hun feedback. Ik kijk met voldoening terug op de begeleiding die ik van hen heb ontvangen in dit traject.

Visie van de coach

Ellen is een hele vitale dame die heel goed weet dat het belangrijk is om vitaal te blijven in haar werk! Daarom heeft ze dit traject ook aangegrepen om met ons in gesprek te gaan. Ik zie dat Ellen duidelijk heeft waar haar ontwikkelpotentie voor de komende jaren ligt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.