Het verhaal van Het verhaal van Ester

Meer over Het verhaal van Ester

Oude functie

Supply chain planner

Nieuwe functie

Supply chain planner

Type traject & duur

Outplacement 6 maanden

Loopbaanvraag

Hoe kan ik de organisatie vinden die echt bij me past?

“De juiste mensen benaderen me nu”

Het verhaal

Wat voor mij het meest waardevol was in dit traject: Beter inzicht te krijgen in wie ik ben, wat ik kan, maar vooral wat ik wil. Ik vond de workshop ‘wat wil ik echt’ daarbij heel waardevol en heb daar veel uitgehaald. Ik vond het verhelderend dat wanneer je zelf duidelijk keuzes maakt in wat je wil en dit ook profileert (o.a. LinkedIn), je ook door de juiste mensen benaderd wordt.
En ik had nooit gedacht dat ik zou gaan netwerken; zonder de workshop en de support van Jolene was ik hier nooit aan begonnen.
Ik ben heel blij dat ik dit traject bij jullie heb gevolgd en in het bijzonder onze één op één coaching gesprekken.
Ik zal jullie zeker bij anderen aanraden en zal het ook bij mijn nieuwe werkgever onder de aandacht proberen te brengen.

Visie van de coach

Ester had een duidelijke visie. Het werk dat zij deed beviel haar, alleen de type organisatie sloot niet zo aan. Ze was heel duidelijk in wat ze wilde, een organisatie, waar ze zich thuis voelde. Ze heeft middels een heldere werkoriëntatie echt ontdekt dat voor haar een foodgerichte organisatie heel belangrijk was, een organisatie met flink wat leven in de brouwerij. Toen ze dit had ontdekt, merkte ze ook dat haar persoonlijke presentatie veel beter ging, ze heeft echt een leuke baan gevonden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.