Het verhaal van Het verhaal van Jessica

Meer over Het verhaal van Jessica

Oude functie

Analist ziekenhuis

Nieuwe functie

Coördinator Sport

Type traject & duur

outplacement 4 maanden

Loopbaanvraag

Ik zit niet op mijn plek, maar hoe vind ik weer snel een baan?

“Ik heb meer dan genoeg inspiratie voor de toekomst.”

Het verhaal

Door de begeleiding van John van EmpowerYou kwam ik in contact met gelijkgestemde; mensen van diverse leeftijden die allemaal om een reden hun baan zijn kwijtgeraakt of op korte termijn kwijtraken. Dit gezamenlijke gevoel van onzekerheid over de toekomst, zorgde er bij mij voor dat ik mij gesteund voelde door mijn ‘lotgenoten’. Je staat er niet alleen voor, het overkomt (veel) meer mensen. De saamhorigheid die ik voelde bij de diverse workshops gaven mij veel energie om verder te gaan en verder te kijken dan de gebaande paden. Wat kan ik nog meer? Waar liggen andere kansen voor me? De collega-cursisten enthousiasmeerde en inspireerde mij hierbij.

Dit werd versterkt door de één op één gesprekken met John. Ook hij liet mij verder kijken dan de meest voor de hand liggende weg. Het gevoel dat ik nog veel meer kan, werd versterkt door de gesprekken. Daarbij werden steeds ideeën aangedragen om zelfstandig verder te gaan in de toekomst, ideeën die ik zeker nog verder uit ga werken.
Ik heb vaak getwijfeld of ik wel als zelfstandige zou kunnen gaan werken, doordat John mij de mogelijkheden liet zien, ben ik er nu echt in gaan geloven.

Ik ben blij dat ik het traject met EmpowerYou in ben gegaan. Het heeft mij veel gebracht; zelfvertrouwen, inzicht, een nieuw netwerk en een nieuwe baan, met in mijn achterhoofd nog genoeg inspiratie om in de toekomst ook als zzp-er aan de slag te gaan.
Veel dank aan John en zijn collega’s voor de inspirerende en motiverende momenten!

Visie van de coach

Jessica werkte al langer bij een organisatie waar ze zich niet meer thuis voelde. De organisatie leek zelfs van haar af te willen. Dit had een flinke impact op haar eigenwaarde. Jessica was niet het type dat afwacht. We hebben samen een helder loopbaanplan gemaakt, waardoor ze verder durfde te kijken en bereikte in 3 maanden de nieuwe baan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.