Het verhaal van Het verhaal van Jochem

Meer over Het verhaal van Jochem

Oude functie

Service medewerker

Nieuwe functie

informatie medewerker

Type traject & duur

coaching 4 maanden

Loopbaanvraag

Ik zit niet meer op mijn plek, maar hoe vind ik nu werk dat ik wel leuk vind?

“De workshop 'baan veroveren' is mij het meest bijgebleven, omdat je daar leert op welke manieren je een andere baan kan vinden. Dit is op veel meer manieren mogelijk dan ik gedacht had.”

Het verhaal

Mijn grootste loopbaanvraag was hoe ik een andere baan kon krijgen, omdat ik al geruime tijd werk deed waar ik geen voldoening uithaalde. Uiteindelijk heeft dit erin geresulteerd dat ik mijn baan heb opgezegd en ik nu bezig ben met het vinden van een andere baan.

Ik heb ontdekt tijdens mijn werkoriëntatie periode dat ik voor mijzelf eerst helder moest krijgen wat ik ik het liefst doe en daar dan de juiste baan bij zoeken.

Tijdens het traject heb ik vooral geleerd om op diverse manieren werk te zoeken, niet alleen met een standaard sollicitatiebrief, maar ook met open sollicitaties en Linkedin.

De workshop ‘baan veroveren’ is mij het meest bijgebleven, omdat je daar leert op welke manieren je een andere baan kan vinden. Dit is op veel meer manieren mogelijk dan ik gedacht had.

Kenmerkend aan de Empower aanpak is voor mij de duidelijke en goed gestructureerde begeleiding met de workshops als extra informatieve toelichting.

De begeleiding van Jolene heb ik als goed gestructureerd, duidelijk en motiverend ervaren en ze reageerde altijd snel op vragen, kortom ik ben erg tevreden over de begeleiding.

Vriendelijke groet,
Jochem

Visie van de coach

Jochem liep al langer vast in zijn werk, dat vrat hem echt op. Gedurende het traject kwam hij tot het inzicht dat hij echt niet meer verder wilde bij zijn oude werkgever. Hij heeft een uitgebreide werkoriëntatie ondergaan en kwam erachter dat hij vooral blij werd van informatieonderzoek. Tevens heeft hij echt geleerd hoe hij zich sterk kan presenteren naar werkgevers. Iets wat voor hem voorheen een uitdaging was.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.