Het verhaal van Het verhaal van Lindsey

Meer over Het verhaal van Lindsey

Oude functie

Marketeer

Nieuwe functie

Marketing adviseur

Type traject & duur

Werkfit 6 maanden

Loopbaanvraag

Hoe vind ik na ziekte weer werk waarin ik rekening kan houden met mijn energie, maar ook mijn ambitie in kwijt kan?

“De kracht van EmpowerYou zit wat mij betreft in de combinatie van 1-op-1 coaching en groepsbijeenkomsten in de vorm van workshops. Tijdens de workshops krijg je veel informatie en ben je in de gelegenheid om contact te leggen met andere mensen, zodat je ook je netwerk kunt verbreden.”

Het verhaal

 “Na een intensieve periode van ziek zijn, ben ik bij EmpowerYou gestart met een Werkfit traject. Na het eerste gesprek was ik nog niet erg onder de indruk van de kennis en kunde van EmpowerYou. Maar ik besloot het een kans te geven, omdat ik samen met het UWV al enige tijd op zoek was naar een geschikte coach, en de tijd enigszins begon te dringen. Bovendien vond ik de belofte van EmpowerYou voldoende helder en krachtig om met hen in zee te gaan.

Al snel ontdekte ik dat ik de juiste beslissing had genomen. De informatie die ik bij de start toegestuurd kreeg van EmpowerYou was helder en getuigde van een goede organisatie. Samen met mijn coach Jolene heb ik bepaald welke workshops voor mij relevant waren, en hoe we het traject zouden opbouwen. Toen ik de eerste workshop “Wat wil ik echt?” bijwoonde, realiseerde ik mij dat ik de juiste weg had genomen. Hoewel de workshops veel inspanning en energie kostten, gaven ze mij tegelijkertijd ook veel energie en inspiratie, zodat ik vol enthousiasme verder kon met mijn ontdekkingsreis: wie ben ik, waar hou ik van, wat zijn mijn sterke kanten, wat zijn mijn ontwikkel punten en wat wil ik het allerliefste doen?

De kracht van EmpowerYou zit wat mij betreft in de combinatie van 1-op-1 coaching en groepsbijeenkomsten in de vorm van workshops. Tijdens de workshops krijg je veel informatie en ben je in de gelegenheid om contact te leggen met andere mensen, zodat je ook je netwerk kunt verbreden. De 1-op-1 coach gesprekken brengen verdieping en zorgen voor de persoonlijke touch, die nodig is om daadwerkelijk stappen te zetten. Bovendien merk je aan alles dat er heel veel kennis en ervaring bij de coaches van EmpowerYou aanwezig is. Tenslotte vind ik het boeken-uitleen-systeem super, omdat je direct boeken aangereikt krijgt, die op dat moment aansluiten bij de fase in het traject en dus interessant zijn om te lezen.

Het succes van een coaching traject als deze staat of valt natuurlijk wel met hoeveel eigen energie en inspanning je in het traject stopt. Het is niet zo, althans zo heb ik het ervaren, dat je door je coach letterlijk bij de hand wordt genomen. In tegendeel, je staat zelf aan het roer van je eigen ontwikkelingspad, waarbij je coach bijstuurt en relevantie informatie en oefeningen aanreikt. Kortom, de kwaliteit van de input bepaalt ook hier de kwaliteit van de output.

De meest waardevolle output voor mij kwam uit de 360 graden feedback opdracht, welke veel informatie gaf voor het invullen van mijn persoonlijke profiel. Vervolgens is het met behulp van de 1000 pieces puzzle en de oefening over project denken gelukt om ook echt in actie te komen. Uit mijn hoofd te stappen en daadwerkelijk dingen te gaan doen, zonder verwachtingen. Ik vind het ook heel geruststellend om te werken vanuit de gedachten dat alles een ‘kladversie’ is. Dit is slechts een greep uit de dingen, die mij verder hebben geholpen bij het ontwikkelen van mijn eigen plan.”

Beste Jolene, John, Ruthger, Jeanette en MoniKa,

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de waardevolle input, die jullie aan mijn coaching traject gegeven hebben. Het was een super intensief, interessant, fijn, energiek en inspiratievol traject, waar ik jullie ontzettend dankbaar voor ben!

Visie van de coach

Lindsey heeft een zeer bewogen periode achter de rug, maar wilde middels het werkfit traject graag weer kijken hoe ze haar loopbaan vorm kon geven. Ze heeft een sterke marketingachtergrond en ontdekte dat ze hier ook graag weer in verder wilde, maar hierin veel meer een adviserende rol, dan een creërende rol zocht. Ze heeft haar persoonlijke onderzoek heel serieus genomen een kan hierdoor echt haar functie vormgeven.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.