Het verhaal van Het verhaal van Marisa

Meer over Het verhaal van Marisa

Oude functie

Kraamzorgplanner

Nieuwe functie

Ondernemer

Type traject & duur

Werkfit 6 maanden

Loopbaanvraag

Hoe raak ik niet meer overprikkeld in mijn werk en vind ik werk dat bij me past.

“De grootste verandering die ik heb doorgemaakt, is het accepteren en omgaan met mijn HSP. Er niet meer tegen te strijden, maar juist in te kunnen zetten als mijn kracht.”

Het verhaal

Na een tijd in de ziektewet te hebben gezeten vanwege mijn burn-out, mocht ik van UWV een re-integratie bureau uitkiezen welke ik zelf goed bij mij vond passen. Ik koos voor Empower You. De positiviteit en persoonlijke aanpak van Empower You sprak me meteen aan in het kennismakingsgesprek. Zowel de workshops in groepsverband, als de 1 op 1 gesprekken met mijn jobcoach Jolene hebben mij veel geleerd over mijzelf en goed naar mijn gevoel te luisteren. Ik ben heel hooggevoelig en dit zat me altijd in de weg, ik zag het als een last. De grootste verandering die ik heb doorgemaakt, is het accepteren en omgaan met mijn HSP. Er niet meer tegen te strijden, maar juist in te kunnen zetten als mijn kracht. Wat wil ik echt, wat past bij mij en waar voel ik me goed bij? Ik heb daarom ook veel gehad aan de HSP workshop die werd gegeven. Tijdens het traject ben ik erachter gekomen dat ik graag als zelfstandig ondernemer verder wil. In welke vorm dit precies zal zijn, ben ik nog niet helemaal over uit. Ik neem er de tijd voor om dit uit te zoeken. Ik durf nu eindelijk te kiezen voor mezelf en dat is voor mij een heel grote stap. Ik heb vertrouwen in de toekomst!

Visie van de coach

Ik zag al snel dat Marisa zich klein hield door alle prikkels die ze waarnam en daarom zich terugtrok. Haar HSP was een last. Door diverse technieken heeft ze geleerd om de prikkels anders aan te voelen en sneller los te laten. Ik heb Marisa zien groeien, veel meer keuzes op basis van haar gevoel zien maken. Ik ben er van overtuigd dat ze daarmee een succesvolle onderneming op gaat zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.