Het verhaal van Het verhaal van Rina

Meer over Het verhaal van Rina

Oude functie

Customer service manager

Nieuwe functie

Hoofd verkoop binnendienst

Type traject & duur

Outplacement 6 maanden

Loopbaanvraag

Hoe vind ik na 20 jaar weer een baan nadat de arbeidsmarkt zo veranderd is?

“Het was een tijd die ik nooit zal vergeten”

Het verhaal

Toen door een reorganisatie mijn dienstverband van bijna 20 jaar beëindigd werd kreeg ik een outplacement traject aangeboden. Heb daar best over getwijfeld; zou dat iets voor mij zijn? Kan ik dat niet zelf? Wat kan een job coach voor mij betekenen? Is dat niet zonde van mijn tijd?
Ben me gaan oriënteren en heb een aantal loopbaan begeleiders gesproken. De website van EmpowerYou sprak me meteen aan. Duidelijke en uitgebreide informatie, een uitvoerig plan van aanpak en behoorlijk actie gericht.
Na het intake gesprek met John heb ik besloten ervoor te gaan en ik heb daar geen seconde spijt van gehad. Ik werd op gang geholpen en aan het denken gezet door de individuele begeleiding en de workshops die ik heb gevolgd.
Iedere keer werd ik weer geïnspireerd en in m’n kracht gezet door de feedback van de jobcoaches en mijn medecursisten. Inmiddels heb ik na 5 maanden weer een baan, maar het was een tijd die ik nooit zal vergeten. Wat ben ik blij dat ik dat niet allemaal alleen heb moeten doen!

Visie van de coach

Rina had 20 jaar bij dezelfde organisatie gewerkt, waardoor het voor haar even zoeken was naar welke functie ze zocht en hoe ze zich het beste kon presenteren op de arbeidsmarkt. Rina is erg pragmatisch, houdt van aanpakken! Ze is goed in netwerken, dat heeft haar zeker geholpen om in 4 maanden een baan te vinden. Een resultaat om trots op te zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.