Het verhaal van Het verhaal van Ron

Meer over Het verhaal van Ron

Oude functie

Technisch manager

Nieuwe functie

Technisch manager (zzp/interim)

Type traject & duur

Outplacement 6 maanden

Loopbaanvraag

Ik weet dat ik meer kan, maar hoe haal ik die potentie eruit?

“Ook na het traject was er nog regelmatig contact.”

Het verhaal

Na enkele gesprekken met diverse outplacementbureaus heb ik heel bewust voor EmpowerYou gekozen. Vanaf het begin heb ik een warm en behulpzaam gevoel gehad dat zij mij gaan helpen aan een nieuwe toekomst en niet direct aan een nieuwe baan. EmpowerYou heeft mij hierbij geholpen o.a. door het volgen van de leerzame en interactieve workshops. De workshops helpen je om na te denken over wie je wilt zijn en wat belangrijk voor je is.
Ik heb veel gebruik gemaakt van de voor mij toegesneden literatuur en digitale media, welke na ieder coachgesprek heb ik weer nieuw aanvullende informatie verstrekt gekregen.
Voor mij heeft dit geleidt tot het starten van mijn eigen onderneming, ook hierin heeft EmpowerYou mij volledig geholpen met het opzetten van mijn businessplan en hebben zij mij diverse aanvullende informatie aangeleverd.
Ondanks dat mijn outplacement traject is afgelopen heb ik nog regelmatig contact en zijn zij altijd bereidt om te helpen met eventuele vragen.

Visie van de coach

Ron zocht eerst een baan, dacht dat het hem meer zekerheid gaf. Wat echter tekenend voor Ron was, was de mate van leiderschap die hij nam en de constante stroom aan ideeën. Hij raakte echt bewust van zijn slagvaardigheid, die heeft hij goed ingezet. Hij koos er voor om als ondernemer verder te gaan. Zo verbrede hij zij netwerk en ontving al snel de eerste klussen. Hij zet zijn ervaring nu o.a. op interim basis in.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.