Het verhaal van Het verhaal van Roselyn

Meer over Het verhaal van Roselyn

Oude functie

Register Accountant

Nieuwe functie

Register Accountant

Type traject & duur

Outplacement 9 maanden

Loopbaanvraag

Hoe bouw ik weer op in een nieuwe werkplek nadat ik wegging omdat ik niet meer paste in het beleid van mijn oudwerkgever?

“Ik heb echt inzicht in mijn loopbaanpuzzel gekregen”

Het verhaal

Waar zal ik eens beginnen? Jullie hebben mijn verwachtingen van dit traject ruimschoots overtroffen.
4 maanden geleden bij het intakegesprek gaf ik aan wat mijn doel was, het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Jij gaf toen aan dat meer zelfinzicht leidt tot meer zelfvertrouwen. En nu na 4 maanden begrijp ik wat je bedoelt. De gesprekken met jou en de boeken die ik heb gelezen leiden tot meer zelfvertrouwen. Stap voor stap. Het lezen over waarden en het inzichtelijk brengen van mijn eigen waarden heeft voor mij in één week inzicht gegeven. Inzicht in zowel mijn werk- als mijn privésituatie, of eigenlijk in de combinatie van beiden. Inzicht in een puzzel waar ik een jaarlang mijn hoofd over heb gebogen.
Jullie proactieve aanpak vind ik super. Jullie denken mee en ik ontvang zelfs in het weekend emails van jullie. Omdat jullie een proactieve aanpak hebben, wordt er het één en ander van mij verwacht (net als in een baan). En door in de praktijk aan de slag te gaan, kom je er soms ook achter dat je de situatie beter had kunnen aanpakken. Dus erg leerzaam. Door de hele aanpak bij elkaar kom ik stap voor stap in mijn kracht.

Visie van de coach

Roselyn is een kei in haar vak als accountant. Iemand die secuur werk levert, maar het lastig vond om voor haar eigen belang op te komen. Ze voelde al langere tijd dat de organisatie niet past en had al een flinke burn out te verwerken. Ze wist dat ze iets moest veranderen. Roselyn heeft enorm veel aandacht besteed aan haar grenzen aangeven, haar oude baan loslaten en in kaart brengen waar ze wel op haar plek zat. Ze heeft haar oude grote werkgever laten gaan en bewust gekozen voor een kleiner kantoor. Helemaal super op haar plek!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag je eigen custom pakket aan, wat alleen voor jou geschikt is.