DISC en drijfveren Analyse

Assessment tool

Weten wat jouw gedragsstijl is en wat jou drijft?

Waarom communiceer je met de één makkelijker dan met de ander? Hoe gedraag je je thuis en hoe op het werk? Waar spring jij je bed voor uit en heb jij energie voor 10?

Persoonlijke ontwikkeling begint altijd met inzicht in jezelf. Wil jij jezelf ontwikkelen, een stap maken in je carrière of ben je opzoek naar meer balans, voldoening en plezier in je werk én leven? Dan is zelfinzicht de belangrijkste eerste stap om te zetten.

 

 • Ontdek hoe jij je talenten en kwaliteiten optimaal kan benutten.
 • Weet jij welke DISC-‘kleur’ jij hebt?
 • Krijg inzicht in jouw communicatiestijl en leer hoe jij effectief communiceert.
UWV Werkfit maken traject

Welk gedrag laat jij zien?

Een analyse van DISC gedrag geeft inzicht in welk gedrag je laat zien privé, onder druk en in je werk. Het geeft inzicht in hoe je doet, hoe je communiceert, je kwaliteiten, mogelijke valkuilen en ontwikkelpunten

Wat maak je inzichtelijk?

 1. Ken je sterke punten
 2. Ontdek je energielekken
 3. Ideale werkomstandigheden
 4. Je beste communicatiestijl
 5. Jouw leiderschapsstijl

Al deze extra analyses helpen niet alleen jou als persoon te zien waar jouw kracht ligt en hoe anderen je waarnemen. Het helpt je ook heel makkelijk jouw profiel vertalen naar andere loopbaanrichtingen  zodat je dit inzicht makkelijker kan delen met leidinggevenden, recruiters of HR-managers.

Jouw drijfveren als stuurfactor

Een analyse van drijfveren geeft inzicht in wat je motiveert, wat maakt dat je in actie komt, wat geeft energie en waar haak je op af. 

Drijfveren zijn de belangrijkste factor voor het ervaren van plezier, energie en een voldaan gevoel. Vaak wordt er alleen naar DISC gedragsstijlen gekeken voor het maken van de juiste keuzes en persoonlijke ontwikkeling. Wist je dat juist de drijfveren hierin een cruciale rol spelen? Nieuw gedrag kun je gemakkelijker aanleren en situationeel toepassen. Maar iets doen waar je niet achter staat, waar je geen energie van krijgt en wat je niet motiveert? Dat gaat direct ten koste van je energie, voldoening en plezier.

Detachering

Disc Analyse OF Drijfveren Analyse

Wil je inzicht in je persoonlijke gedragsstijl OF weten wat je motiveert en een uitgebreide terugkoppeling van een specialist?

 

 • Introductie 1,5 uur DISC door ervaren specialist
 • Disc analyse inclusief uitgebreide rapportage
 • Terugkoppeling 1,5 uur door ervaren specialist

 

prijs: 399,- ex. btw

 

Disc  en Drijfveren Analyse

 

Wil je inzicht in je persoonlijke gedragsstijl en weten wat je motiveert met uitgebreide terugkoppeling van een specialist?

 

 • Introductie 2,5 uur DISC en Drijfveren door ervaren specialist
 • Disc en Drijfveren analyse inclusief uitgebreide rapportage
 • Terugkoppeling 2,5 uur door ervaren specialist

 

prijs: 699,- ex. btw

Wil jij je doorontwikkelen

Wist je dat wij ook een uitgebreid leerplatform aanbieden met allerlei modules die passen bij de competenties van de TMA?

Ontdek hier ons LXP

Een online learning experience platfom laat organisaties doorontwikkelen

Ik wil graag meer informatie over DISC en Drijfveren

4 + 5 =

Wil je contact met een van onze coaches?