Ingrid Buter

Noord-Holland

Maak kennis met Ingrid Buter

Vanaf jongs af aan ben ik bezig met ontdekken, leren en ontwikkelen in het kader wat mensen beweegt.

Vanuit een persoonlijke drive na een aanrijding eind 2019 jaar heb ik zelf ondervonden dat gezondheid en vitaliteit heel belangrijk zijn. Ik heb mijzelf weer mogen ontdekken en ontwikkelen door mijn nieuwsgierigheid in te zetten. Ik ben ervaring deskundige op prikkelverwerking en het terugvinden van je balans en energie. Ik heb mij verdiept in het Brein en Mindset. Hoe gaan we om met veranderingen en stress? En wat kun je inzetten om weer in je kracht te staan.

Mijn kracht is mijn authenciteit, nieuwsgierigheid en in verbinding staan met mensen. Deze recente leermomenten gecombineerd met ruim 20 jaar werkervaring bij Randstad in allerlei functies hebben ertoe geleid dat ik mij wil inzetten voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer zowel re-actief als pro-actief. Op het moment dat je op tijd bent met het inzetten van een loopbaancoach kun je als medewerker met nieuw ontwikkeladvies en inzichten de juiste stappen zetten en ben je veerkrachtiger, vitaler en energieker.

Je kunt bij mij terecht voor loopbaanadvies, coaching en re-integratie én voor het verwerken van verlies in je leven maar ook als je, professioneel gezien, niet goed in je vel zit. De redenen kunnen heel verschillend zijn. Het daaropvolgende proces verloopt echter altijd volgens dezelfde diepgaande en praktische methodiek.

Ingrid’s Specialisme

 

Opleiding: Bc International management, NLP practitioner

Certificaat: 

 

  • Omgaan met prikkelverwerking
  • Contact met werkgevers initiëren
coach Mylène Akkerman
Loopbaancoaches Ingrid, John en Bonna

Ik wil een gesprek met Ingrid buter:

Ingrid Buter persoonlijk

persoonlijke aanpak

Kennen, Dienen en Vertrouwen, daar leef ik naar! In mijn uitgebreide ervaring als account-beheerder, bemiddelaar en sparringspartner voor HR zie ik dat een persoonlijke aanpak nog steeds het verschil maakt.

Ik ga voor een persoonlijke relatie zodat jij groeit en het werk vindt waarvoor je geboren bent. 

 

Overprikkeling

prikkel-verwerking

Het leven kent soms een keerpunt! Ik weet door mijn eigen keerpunt veel beter hoe het brein met prikkels omgaat en wat dit ook fysiek met je kan doen. 

We overvragen ons vaak. Sta jij voldoende stil bij wat goed is voor jou? Ik onderzoek graag met jou je patronen, wat doen prikkels met jou en welk werk sluit dan het beste bij je aan?    

 

Ga in gesprek met Ingrid Buter.

sparringpartner en verbinder

In al mijn functies heeft ontwikkelen en verbinden centraal gestaan. In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om met elkaar expertise te delen en samen op te trekken.

Ik bemiddel, verbind en kom graag eens langs om te sparren over de werkbehoefte binnen uw organisatie.

Lees het laaste nieuws van Ingrid Buter

Lees het laatste Nieuws van Ingrid

Link naar nieuws pagina van Ingrid met blogs, recent trainingsdata, gedeelde artikelen, LinkedIn pagina, et cetera.

Wil je contact met een van onze coaches?