Ingrid Buter

Noord-Holland

Maak kennis met Ingrid Buter

Je kunt bij mij terecht voor loopbaanadvies, coaching en re-integratie én voor het verwerken van verlies maar ook als je, professioneel gezien, niet goed in je vel zit. De redenen kunnen heel verschillend zijn. Het daaropvolgende proces verloopt echter altijd volgens dezelfde diepgaande en praktische methodiek.

Zelfontwikkeling = winst

Vanaf jongs af aan ben ik bezig met ontdekken wat mensen beweegt. Ik heb mij verdiept in het brein en onze mindset: want begrijp je hoe ons oerbrein werkt dan kan je hier op inspelen.

Als je de vinger kan leggen op ‘Wat kan er anders?’ dan kan je verandering bewerkstelligen. Je krijgt hier altijd veel voor terug. Het gaat uiteindelijk om jouw binnenwereld, jouw drijfveren en jouw intrinsieke motivatie.

Terug naar jezelf

Meestal reageren we vanuit Freeze, Fight of Flight-modus. We handelen dan vanuit een coping strategie en functioneren binnen de ‘gepaste’ kaders. Je zit als het ware in een keurslijf geperst. Dit strookt vaak totaal niet met wie je écht bent. Met jouw essentie.

Hoe gaan we om met veranderingen en stress? Wat kun je inzetten om weer in je kracht te staan? Deze vragen, gecombineerd met mijn ruim 20 jaar werkervaring bij Randstad, hebben ertoe geleid dat ik mij inzet voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer. Lees meer over Ingrid

Ingrid’s Specialisme

 

Opleiding: Bc International management, NLP practitioner

Certificaat: 

 

  • Omgaan met prikkelverwerking
  • Contact met werkgevers initiëren
coach Mylène Akkerman

Menselijke kant

Ik heb in verschillende functies gewerkt: als project- en accountmanager, HR partner en strateeg. Voor mij was het pionieren altijd een grote drijfveer. Het inzetten van diverse dienstverleningen en strategische oplossingen aandragen maar ook het trainen en coachen van mijn team. Licht schijnen op de bedrijfsmatige kant maar vooral juist de menselijke kant. Dit kwam tot uiting bij projecten met de NOS, NPO,  Sanquin, diverse scholengemeenschappen waaronder het ROC van Amsterdam en Horizon College en de Nationale Politie in Noord-Holland .

Veerkracht en vitaliteit

Het gedachtengoed van EmpowerYou sluit aan bij mijn achtergrond en persoonlijke motivatie. Ik geloof in het zowel reactief als proactief omgaan met onze valkuilen en uitdagingen. Want wanneer je op tijd bent met het inzetten van een loopbaancoach zet je als medewerker met nieuw ontwikkeladvies en nieuwe inzichten de juiste stappen. Zo ben je veerkrachtiger, vitaler en energieker.

Het meest waardevolle

Gezondheid en vitaliteit zijn ons kostbaarste bezit. Dit werd pijnlijk duidelijk voor mij na een aanrijding in 2019. Door de onontkomelijke klap die ik kreeg, heb ik mijzelf opnieuw leren kennen. Ik heb mijn ontwikkeling weer aangezet door mijn nieuwsgierigheid aan te zetten. Inmiddels ben ik ervaringsdeskundige op prikkelverwerking, hooggevoeligheid en het terugvinden van de balans en energie. Mijn letsel en hooggevoeligheid (HSP) maakten het noodzakelijk om door te groeien.

Een andere koers

Ik heb het roer omgegooid zowel zakelijk als privé. Als fervent zeiler, bracht ik vele uren op het water, blootgesteld aan de elementen en de natuur. Na de aanrijding ging dit niet meer en vergde dit een omdenk-moment. Nu verken ik Nederland; strand en zee door te gaan wandelen. In de weekends en tijdens vakanties kun je mij vinden op natuurcampings en nemen we de fiets om mooie tochten te maken.

Zodra je gaat handelen op basis van jouw eigen interesses, nieuwsgierigheid en jouw intrinsieke motivatie dan werk je vanuit jouw gevoel, jouw hart. Het loslaten van belemmerende overtuigingen is hierbij een fundamentele stap. Het is dé manier om energie weer te laten stromen, zo heb ik ook zelf ondervonden.

Loopbaancoaches Ingrid, John en Bonna

Ik wil een gesprek met Ingrid buter:

Ingrid Buter persoonlijk

persoonlijke aanpak

Kennen, Dienen en Vertrouwen, daar leef ik naar! In mijn uitgebreide ervaring als account-beheerder, bemiddelaar en sparringspartner voor HR zie ik dat een persoonlijke aanpak nog steeds het verschil maakt.

Ik ga voor een persoonlijke relatie zodat jij groeit en het werk vindt waarvoor je geboren bent. 

 

Overprikkeling

prikkel-verwerking

Het leven kent soms een keerpunt! Ik weet door mijn eigen keerpunt veel beter hoe het brein met prikkels omgaat en wat dit ook fysiek met je kan doen. 

We overvragen ons vaak. Sta jij voldoende stil bij wat goed is voor jou? Ik onderzoek graag met jou je patronen, wat doen prikkels met jou en welk werk sluit dan het beste bij je aan?    

 

Ga in gesprek met Ingrid Buter.

sparringpartner en verbinder

In al mijn functies heeft ontwikkelen en verbinden centraal gestaan. In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om met elkaar expertise te delen en samen op te trekken.

Ik bemiddel, verbind en kom graag eens langs om te sparren over de werkbehoefte binnen uw organisatie.

Lees het laaste nieuws van Ingrid Buter

Lees het laatste Nieuws van Ingrid

Link naar nieuws pagina van Ingrid met blogs, recent trainingsdata, gedeelde artikelen, LinkedIn pagina, et cetera.

Wil je contact met een van onze coaches?