John Groot

Noord-Holland

Maak kennis met John Groot

“Turn your passion, into your profession!”. Ik haal graag alles uit de kast, om dit voor een klant mogelijk te maken. Het levert verfrissende, betere perspectieven op. Niet alleen op je werk, het werkt ook aanstekelijk door in je privéleven. Voor meer energie, verandering en veel meer.

Steeds meer organisaties selecteren medewerkers op hun Curiosity factor ofwel CQ als 6e persoonlijkheidskenmerk. Uniek aan EmpowerYou is het combineren van jouw IQ aan jouw CQ. Mooi om te zien hoe dit bij veel van mijn klanten (MBO-WO) doorwerkte in een flinke loopbaansprong of -switch. Wil je werk vinden dat als vanzelfsprekend voelt? Wil je worden uitgedaagd, je talenten benutten, jouw ‘next level’ versnellen? Of meer vrijheid in je leven en juist nieuwe kansen verzilveren?

Na afronding van een 4-jarige high performance coachingsopleiding in de US/Duitsland, help ik ruim 18 jaar mensen met hun loopbaanontwikkeling en managementcoaching. Continu groeien is mijn rode draad. Zodoende was ik bijv. de hoofdorganisator van 3 seminars in de Jaarbeurs Utrecht met Brian Tracy, een wereldbekende expert op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling (auteur van 86 boeken, 46 verschillende talen). Mijn jarenlange internationale managementervaring bij organisaties komt hier goed van pas.

Als oprichter van EmpowerYou deel ik graag allerlei versnellers voor een nieuwe toekomst. Dit afwisselend met digitale/fysieke afspraken, trainingen etc.etc. Nieuw resultaat ontstaat door een goede voorbereiding om te zetten in actie. Regelmaat en fitheid hoort hierbij, wekelijks jog ik ca 10 km in de bossen om er met volle energie voor te blijven gaan. Nieuwsgierig naar jouw next level of een inkijkje in nieuwe opties? Ik hoor graag van je!

John’s Specialisme

 

Opleiding: , HEAO BE, opleiding High performance coaching Sage University

Certificaat: NOBCO

 

  • Onderhandelen
  • financieel management
Coachingsessie met John Groot
Maak een afspraak met John Groot

Ik wil een gesprek met coach: John Groot

Loopbaancoaching van John Groot

De basis is nieuwsgierigheid

Waarom ontwikkelen kinderen zich zo razend snel? Omdat zij altijd nieuwsgierig zijn! Nieuwsgierigheid is de skill van de toekomst.

De wereld verandert snel, jouw nieuwsgierigheid laat je er doorheen navigeren. Vaak zijn we wat vastgeroest. Na een carrière in finance heb ik ook het roer omgegooid. Stroomt het weer. Hoe dat voor jou kan werken deel ik graag met je.

 

Ga een gesprek aan met John Groot

Stap uit het functioneren

Ik heb mij meer dan 15 jaar verdiept in de beste manier van ontwikkelen. Dat is via nieuwsgierigheid. Het zit hem in actie komen! Denk niet teveel, maar doe. Stap uit je functioneren en ontdek de rest van de wondere wereld.

Ik ga graag in gesprek met mensen die willen weten hoe zij de kaders van hun eigen functioneren kunnen openbreken.

 

Trainingen volgen van John Groot

Loopbaantraining van John Groot

Wij bieden een collectie loopbaantrainingen die ingaan op verschillende aspecten binnen het ontwikkelen van een eigen loopbaanpad.

Onze trainingen motiveren, inspireren en zetten jou weer in jouw kracht.

Een van mijn passies is het ondernemen en dit komt dan ook aan bod. Bekijk ons aanbod en volg een training van mij.

 

 

Wil je contact met een van onze coaches?