Loopbaan coaching 

Programma op maat

en….  Geeft jouw werk je nog energie?

Wanneer was je voor het laatst nieuwsgierig in je werk? Krijg je nog dezelfde energie van jouw functie ten opzichte van toen je net begon in het werk? Iedereen heeft een andere verhouding met zijn loopbaan, voor de een is het zijn passie, voor de ander vooral van financieel belang. Loopbaancoaching helpt je om de energie in je werk te behouden!

Ongeacht welke rol werk in je leven speelt, is het essentieel dat je er voldoende voldoening en energie uit blijft halen!

Waarom?

Jij investeert dagelijks in jouw werk: o.a. energie, motivatie en kennis. Daar krijg je doorgaans ook mooie dingen voor terug zoals ontwikkelmogelijkheden, mensen blij maken met jouw bijdrage, fijne collega’s en erkenning voor je expertise.

Echter blijft geen baan en organisatie hetzelfde. Door de jaren heen is er ongemerkt veel veranderd en merk je wellicht dat het werk daarom niet meer zo goed bij je past. Heb jij voldoende stilgestaan bij jouw loopbaan?

 

 

Wat doet dat met jou?

Het vraagt dat jij bewuster in je loopbaan mag staan! Vaker stilstaan en dan vooral bij de vraag. Haal ik nog voldoende energie uit mijn werk? We zien veel mensen die te laat beginnen met loopbaancoaching, daardoor goede ideeën vaak jaren uitstellen. Met als gevolg: werkplezier en energie kwijt, stress in je lijf en vastlopen in een baan.

Vaak hebben we een onzeker gevoel over weke keuze nu slim is om in je loopbaan te maken. Die sluimerende onzekerheid kunnen we lang negeren, maar kost onbewust heel veel energie. Als je daarom niet zo vaak stil staat bij het werk, zorgt dat weer voor:

 • Mismatch met je werk: Je skills sluiten niet goed meer aan
 • Energieverlies: de onzekerheid kost je veel energie op allerlei vlakken waardoor je loopbaanontwikkeling stilstaat
 • Keuzestress: Je weet niet of je het oude werk los moet laten? Maar er blijft wel wat knagen. Is het tijd voor een nieuwe baan?
 • Je zit tegen een plafond aan er is geen loopbaanperspectief.
 • Jouw potentie komt niet uit de verf en je mist doorgroeimogelijkheden
 • Je ontwikkeling staat stil  en je vitaliteit gaat achteruit.
 • Je geen helder loopbaanplan kan maken

 

Loopbaancoaching is juist bedoeld om problemen te voorkomen! Juist met regelmaat stil staan voorkomt vastlopen. Zie het als een Loopbaan APK. Met een ontwikkeladvies of persoonlijke loopbaancoaching op maat zie je met welk werk en levensstijl je wel matcht. Kom langs voor een speciaal programma op maat

Stel je voor dat…..

Je precies weet  wat je  moet doen om in de optimale baan te zitten. :

 • Je wel weet in welke baan je perfect op je plek zit.
 • Je automatisch leuke kansen aantrekt omdat mensen zien dat je goed bent in jouw werk.
 • Een baan pakt die je energie en voldoening geeft en je ambitie aanwakkert
 • Jouw loopbaan zo excelleert zodat je stappen overslaat
 • Je je moeiteloos ontwikkelt en plezier hebt in scholing en een voorbeeld bent voor anderen.

Doe dan onze Beroepskeuzetest, zo zet je direct de eerste stap.

Jarenlange trackrecord Loopbaancoaching

Ga voor niets minder dan werk en een leven dat perfect bij je past! Volg een persoonlijk loopbaancoaching traject!
Een Empowerende baan met een empowered leven, al meer dan 2000 mensen gingen je voor sinds 2004 en vonden weer een baan die echt past, ook op een hoger of beter betaald niveau. Ons keurmerk Blik op werk dat we al sinds 2009 voeren, bewijst dat we weten waar we het over hebben. Gemiddeld scoren we een 8,8. Zoek jij ook een professional die weet waar hij het over heeft? Meld je dan nu aan voor een persoonlijk adviesgesprek

Juist de aandacht op de loopbaanoriëntatie

We leggen juist de focus op een uitgebreide loopbaanoriëntatie zodat je met zekerheid een loopbaanstap kan zetten. Kies vanuit jouw natuurlijke interesse voor het werk dat echt bij je past. Doe dit middels de Curiosity methodiek, ontwikkeld door een Amerikaanse psycholoog. De methodiek die wereldwijd het kantelpunt was voor ruim 50.000 mensen. Vanuit jouw nieuwsgierigheid creëren we een concreet loopbaanplan. Het tempo en de aanpak is flexibel! 

Irina
{Toegankelijk, praktisch en prikkelend op de juiste toon. Ik ben ontzettend gegroeid door het coachingstraject.
Martina
{De dienstverlening die EmpowerYou neerzet met de Curiosity-methode is een unieke en speciale aanpak! Je wordt weer uitgedaagd om nieuwsgierig te zijn en weer als kind in het leven te staan. De levenskracht en energie die dit teweeg brengt krijg je niet voor elkaar door alleen maar wat testjes te doen.
Lucinda
{Door het traject bij EmpowerYou heb ik een beter inzicht in mezelf als HSP-er gekregen. Ik weet nu hoe te handelen bij stressvolle situaties. Daar eerder op te reageren om ervoor te zorgen dat er geen stress ontstaat. Doordat het traject gelijk liep met de start van mijn nieuwe baan kon ik de aangereikte (HSP)handvatten gelijk toepassen. Ik heb weer energie genoeg voor mijn baan, gezin, sport en het volgen van een opleiding. Ook al is het erg druk, ik ben nu in staat om tijdig te voelen wanneer het me te veel wordt. Ik neem nu eerder mijn rust en bewaak mijn energie niveau zorgvuldig om stress te voorkomen. Het traject heeft een hele positieve invloed op mijn leven gehad!
Patricia
{Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. EmpowerYou heeft mij geholpen door te kijken naar wat ik wil en ook wat ik kan. Ze hebben mij weer op de rit gekregen. Veel geleerd over solliciteren, netwerken en vooral positief over jezelf zijn.
Herman
{Het coachingstraject was prima, er werd goed geluisterd naar wat ik wilde en er werd ook geprikkeld om out of the box te denken.
Saadia
{Ik geef EmpowerYou een 9 omdat ik veel meer aan mijn traject heb gehad dan ik van tevoren had gedacht.
Jacques
{Deskundigheid en expertise gecombineerd met een eigen inbreng per coach. EmpowerYou laat je inzien wat er nodig is om te willen en kunnen veranderen maar dat je dit wel in eigen hand hebt.
Nathalja
{Ik ben ontzettend blij met het traject wat ik heb gelopen, mijn coach was heel motiverend. Ze haalde telkens mijn onzekerheden weg en hielp mij goed bij de opdrachten. Al heb ik het natuurlijk vooral zelf moeten doen. Het traject heeft mij nog meer motivatie gegeven om iets anders te gaan doen omdat ik door uit te zoeken wat ik kan en leuk vind er meer achter ben gekomen wat ik ongeveer zoek.
Rosanne
{De begeleiding ging een stuk verder en dieper dan ik had kunnen voorzien, met name op het gebied van de te volgen trainingen. Had verwacht een lijst met beroepen te krijgen, maar kreeg inzicht in eigenschappen en kenmerken (waar ik uiteindelijk meer mee kan).
Tarik
{EmpowerYou heeft mij goed geholpen om mijzelf beter te leren kennen wie ik ben, wat ik leuk vind en wat wil. Via de verschillende trainingen, tools & tips heb je tijd om jezelf een spiegel voor te houden en ook breder te kijken wat ook nog kan. Samen met anderen kom je op ideeën, bouw je een netwerk op en hoor je succesverhalen. Enorm bedankt voor het traject, want ik heb inmiddels mijn 1ste zzp-opdracht binnen weten te halen (in corona-tijden)!

Ik wil graag meer informatie over loopbaancoaching

Wij helpen je met:

 

R

Een uitgebreide toolbox met diverse testen, loopbaanoefeningen en feedbackformulieren.

R

De uitgebreide EmpowerYou Academy: het online leerplatform waarmee jij jouw loopbaanskills moeiteloos ontwikkelt. 

R

Aanvoelen wat jij echt wilt! Middels nieuwsgierigheidsscans, feedback vragen, sparren over jouw diepste wensen en laten zien dat er meer haalbaar is dan je dacht. 

R

Het ontdekken van passend functies , via o.a. online arbeidsanalsysetools en verschillende vacaturesystemen.

R

Het maken van een passend en professioneel LinkedIn-profiel, portfolio en/of cv om je voor te stellen bij nieuwe werkgevers.

  R
   Wil je contact met een van onze coaches?