Samenwerking

Samen maak je echt het verschil

EmpowerYou zoekt al sinds jaar en dag de samenwerking met allerlei WERK-professionals. Denk bijvoorbeeld aan HR adviseurs, bedrijfsartsen, learning en development specialisten, arbeidsdeskundigen, psychologen, arbeidsmediators, recruiters, juristen, UWV experts, noem maar op! 

Het doel van deze samenwerkingen? Iedereen zo goed en zo praktisch mogelijk op de juiste plek van de arbeidsmarkt krijgen. 

Werk is een vitaal onderdeel van ons leven, het geeft zingeving, ontwikkelmogelijkheden en een heel netwerk aan contacten. Doordat er zoveel bij komt kijken, kunnen er ook situaties ontstaan waar je een sparringpartner nodig hebt en eerlijk advies zoekt. Wij werken samen met deze mensen omdat zij ook staan voor: 

nieuwsgierigheid en onderzoekend: we werken samen met partijen die buiten de gebaande paden naar oplossingen zoeken 

echt oog voor jouw verhaal: voel je gehoord en krijg advies waar je echt wat mee kunt

praktisch, nuchter en doelgericht: we willen dat je echt wat bereikt

 

Bekijk hieronder met wie wij samenwerken. 

 

Aandacht Arbo

Aandacht Arbo

De arbodienstverlener met persoonlijke aandacht voor jouw verhaal! Renske en haar collega’s horen je eerst aan en ondersteunen zowel medewerker als werkgever op begripvolle wijze. Brede ervaring in ARBO, HR, Training, managementbegeleiding

Daan Mediation

Daan Mediation

Voorkom conflicten en fix de samenwerking nog voordat het helemaal spaak loopt! Daan Mediation draait er niet omheen en willen alles in de organisatie uitspreken. Zij zijn expert op conflictbeheersing, duurzame inzetbaarheid en team functioneren. 

everybody groep

Everybody Groep

De Everybody Groep kijkt naar jouw gehele gezondheid: fysiek, mentaal, voor alles is er aandacht. Ervaren arbeidpsycholoog Roel Cremer is expert op het gebied van vitaal werken en vitaal blijven, thema’s als leven lang ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid brengen hem in beweging. 

Next Learning Valley

Next Learning Valley

Leren is een constante uitdagende ervaring! Als digitale learning en development expert is NLV adviseur en implementator van het LXP Stream. Dit digitale leerplatform gericht op social, personal learning waarbij constante skills-ontwikkeling centraal staat, maakt leren bereikbaar voor iedereen. 

Noord Holland Noord werkt door

RMT

1 loket, diverse expertises! Het RMT is het platform waar mensen met vragen over werk terecht kunnen en subsidies voor o.a. omscholing, praktijkleren en coaching terecht kunnen. Bij het RMT zijn UWV, vakbonden, gemeenten en scholen aangesloten. In Noord Holland kun je hen o.a. vinden onder de naam NHN werkt door.

Regionaal Platform Arbeid

RPA

Regionaal Platform Arbeidsmarkt is al jaar en dag het expertiseplatform als het gaat over trends op de arbeidsmarkt. Hoe ontwikkelen branches zich, hoe wordt talent behouden voor de regio, hoe kan men slimmer samenwerking op gebied van scholing en ervaring in werk op doen. RPA is voorloper in leven lang ontwikkelen.

 

Jong Stress Vrij coaching

Jong Stress Vrij

Jong Stress Vrij biedt direct hulp. Hun team van counselors staat klaar voor jongeren, volwassenen en bedrijven. Zij hebben expertise in o.a. hechtingsproblematiek, EMDR (traumatherapie) en HSP-counseling.

 

Samenwerken - neem contact op.

Kom jij hier te staan?

Werk je graag met ons samen? Neem dan contact op. 

Wil je contact met een van onze coaches?