Teamcoaching,
outplacement
& Re-integratie
voor werkgevers

Als werkgever wil je het beste voor jouw bedrijf en jouw medewerkers. Dat betekent groei en duurzame ontwikkeling op teamniveau. Wij werken graag mee aan die duurzame ontwikkeling. Hoe staan jouw medewerkers in hun kracht, ontwikkelen zij zich en blijven hun kwaliteiten in bloei?

Wij ontzorgen de werkgever bij het loopbaantraject van zijn werknemers. Door middel van individuele- en teamtrainingen, hybride en op locatie, 1-op-1 coachingsessies met een van onze deskundige loopbaancoaches en afgestemde digitale trainingen in onze online leeromgeving.

Maar ook wanneer veranderingen op de werkvloer leiden tot verschuivingen of tot ontslag.
Om iedereen zo positief mogelijk verder te kunnen helpen en energiek de toekomst tegemoet te gaan, begeleiden wij werkgevers ook bij outplacement, re-integratie en 2e Spoor trajecten.

Coaching met Jolene Hettinga-Zagers

Assessment en ontwikkeladvies

Er zijn verschillende coachingstrajecten mogelijk, passend bij wat er nodig is om de organisatie duurzaam te ontwikkelen.
Een voorbeeld hiervan zijn de TMA Talent Assessments, korte ontwikkeladviezen en coachingstrajecten om mensen vitaal aan het werk te houden. Elke stap wordt ondersteund met verschillende loopbaanmaterialen ontwikkeld door experts in loopbaan- en talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, communicatie, en psychologie.

Jobport

Outplacement

Voor zowel de werkgever als werknemer is het een opluchting als er via een outplacementtraject weer snel een nieuwe passende baan is. Wij spreken de ambitie de medewerker weer aan. Want energieke medewerkers stromen gemakkelijker door naar een nieuwe werkplek. Ook voorkomt het een vervelend ontslag. Wij pakken outplacement grondig en gevarieerd aan via een doeltreffend loopbaanplan.

Meld je aan voor deze training

Tweede spoor

De begeleiding die EmpowerYou biedt tijdens een Tweede Spoor-traject ontzorgt de werkgever. Wij verlagen de druk in het contact met de arbeidsdeskundige van het UWV en coachen de werknemer richting passend werk. Doordat onze begeleiding doorpakt op duurzame inzetbaarheid of uitstroom zal een loonsanctie zo goed als voorkomen worden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten – zo is ons begeleidingstraject altijd een effectieve investering.

Learning Experience Platform

Ons geavanceerde Learning Experience Platform (LXP), dat wij samen met Next Learning Valley vormgegeven hebben, is erop ingericht om uitval bij medewerkers te weren. Onnodige uitval kan voorkomen worden door medewerkers de ruimte te geven zichzelf te blijven ontwikkelen. De mix van loopbaandoelen, skill set ontwikkeling en expertise wordt vanuit een in de organisatie geïntegreerde online-omgeving on demand aangeboden aan uw werknemers.

Ik wil graag een gesprek

1 + 4 =

Wil je contact met een van onze coaches?