In je kracht

Training

Training in je Kracht: Samen weer grip bereiken

Daar sta je dan, de deur slaat achter je dicht. Het voelt alsof je ongewild een fase van je leven afsluit. Je hebt je jaren gegeven in een baan en voor het bedrijf en toen kwam toch dat onvermijdelijke afscheid om de hoek. Of dit nu komt door ziekte of een reorganisatie, het maakt de impact van het baanverlies er niet minder heftig op, de training ‘In je kracht’ helpt je! 

Of heb je eigenlijk nooit helemaal de juiste baan gehad? Heb je zoveel persoonlijke factoren op je pad gehad dat je je nooit naar je volle vermogen kon ontwikkelen. Heb je geen idee hoe dat voelt ‘in je kracht’ staan? Ook dan is de training ‘In je kracht nuttig. 

Jouw blik weer helder op de toekomt gericht krijgen vraagt tijd en verwerking. Slim omgaan met verandering en jouw energie besteden aan de dingen waar je door opbloeit. Je kunt pas een frisse start maken als je je belemmeringen hebt opgeruimd, dit kan van alles zijn: Energievreters, verlies, disbalans in je leven. Speciaal voor jou ontwikkelde we daarom de training In je kracht.

Een praktische training van 1 dagdeel waarin we energievreters ombuigen naar energiegevers, doelen weer helder krijgen en je soepel met verandering om leert gaan.

Kom je ook?

Investering:
€ 177,-

Locatie:
James Wattstraat 8, Alkmaar

Data:
3 oktober 2024 van 9:00 – 12:30 uur

In je kracht- workshop

Dit leer je

R
Leer hoe je succesvol baanverlies of andere tegenslagen verwerkt, zodat je je weer vol energie op je toekomst kan richten.
R
Ontdek weer hoe je middels kleine, gerichte stappen een nieuwe toekomst vormgeeft.
R
Krijg gedetailleerd inzicht in je energiegevers en -vreters en leer hoe jij snel meer energie krijgt.
R
Ontdek welke mensen je echt verder helpen en hoe je die kan vinden. Zo bereik je sneller je doel.

inhoud van de training in je kracht

In de training ‘In je kracht’ laten we je zien hoe je nu echt effectief met stevige veranderingen omgaat zoals baanverlies, belemmerende gedachten, disbalans en energieverlies om kunt gaan. Hoe je kunt groeien door een verandering.

Hoe creëer je weer balans en energiegevers en zie je dat balen van het verlies helemaal niet erg, maar zelfs gezond is! We helpen je om tegenslag om te buigen naar grip en empowerment. Jij staat in je kracht en krijgt de regie over je leven weer terug.

Je profiteert van de kennis en effectieve oefeningen om het verleden los te laten, te erkennen dat jij ook kwaliteiten hebt die je wellicht uit het oog verloren was. Je creëert weer een nieuw startpunt, een nieuwe balans en brengt weer enkele nieuwe opties voor de toekomst in kaart . Door samen met elkaar in gesprek te gaan en uit te zoeken wat er nu echt dwars zit, kun je hier overheen stappen, het loslaten en met hernieuwde energie en kracht je toekomst ingaan. Zo kun je elke grote verandering de baas.

bereik ook deze resulaten

P

Laat de vervelende herinneringen en emoties los en kijk weer met een open blik naar je toekomst.

P
Krijg meer energie en kom daardoor makkelijker in actie.
P
Tackel angst en weerstand en word weer nieuwsgierig.
P
Kom in beweging, breng weer structuur in je toekomst en pak jouw flow weer op.
P

Navigeer moeiteloos door een verandering en houd regie in jouw situatie

Wil je contact met een van onze coaches?