UWV

naar werk-traject

een naar werk traject

Ben je door omstandigheden of ziekte langer uit het werk geraakt en ontvang je een ziektewet of WIA uitkering? Dan heb je vaak recht op een UWV – Naar Werk re-integratietraject. Een Naar Werk traject is gericht op het vinden van een baan binnen 6-9 maanden.

Je weet al goed wat je wilt en hebt vooral ondersteuning nodig bij het solliciteren, netwerken of bij het opzetten van jouw eigen bedrijf. (Wanneer je nog geen idee hebt wat jouw loopbaandoel is, past het Werfit-traject beter.

Wij begrijpen als geen ander wat er bij re-integratie komt kijken. Het vraagt doorzettingsvermogen, een helder doel en soms flink out of the box denken. Wij geloven dat er voor iedereen een passende plek op de arbeidsmarkt is. Veel van onze klanten die het Naar Werk-traject volgden, hebben een bijzondere loopbaanstap gemaakt. Aan het einde van een traject heb je doorgaans een baan bemachtigd die je goed vol kunt houden of een eigen bedrijf opgezet.

Jobport

Hoe wij jou helpen

Wij ondersteunen jou met o.a. het volgende:

✓ Een effectieve persoonlijke presentatie via de CV, LinkedIn en/of sollicitatiebrief.

✓ Heldere sollicitatietraining: welke sollicitatievragen kun je verwachten?

✓ Selectie van nuttige werkgevers.

✓ Leren hoe jij slim een bedrijvenlijst samenstelt en verborgen vacatures ontdekt. 

✓ Netwerktraining: hoe benut je effectief jouw netwerk? Hoe laat je jouw netwerk groeien?

✓ Maak gebruik van het brede netwerk van alle coaches.

UWV Naar Werk

Een Naar werk-traject bij ons

Persoonlijke aandacht: Klanten waarderen de persoonlijke aandacht voor en focus op de eigen situatie.

Resultaten: Wij werken sinds 2005 samen met het UWV. De resultaten van deze trajecten liggen ruim boven het landelijk gemiddelde; 71 % vindt een baan en de tevredenheid over onze diensten is 8,9 gemiddeld.

Gespecialiseerd: Wij zijn gespecialiseerd om vanuit een scherp loopbaandoel bij de juiste werkgevers binnen te komen.

Ervaringsdeskundige: De coaches zijn ervaringsdeskundige en kennen de lokale arbeidsmarkt goed. Zij hebben een groot netwerk in zeer diverse branches waarvan jij gebruik kunt maken.

Jobport

Met een goed gevoel weer aan het werk

Wanneer je doet wat perfect bij je past, stroomt je energie en voel je je krachtiger en helderder. Net als een lamp die aangaat. Dat geeft zekerheid voor je toekomst.

Weer de power krijgen en re-integreren naar werk dat beter aansluit, vraagt een gefundeerd stappenplan. Onze coaches gaan met jou aan de slag om jouw stappenplan kraakhelder te krijgen en hoe je stap voor stap echt op jouw plek komt.

Ik wil graag meer informatie over het Naar Werk traject

Wil je contact met een van onze coaches?