uwv

werkfit maken

Ben je door omstandigheden of ziekte langer uit het werk geraakt en ontvang je een ziektewet of WIA uitkering? Dan heb je vaak recht op een UWV Werkfit re-integratietraject. Een UWV Werkfit traject is  gericht op 3 thema’s:

  • Persoonlijke vaardigheden aanscherpen: dit gaat vooral over jouw balans en kracht versterken, grenzen stellen, omgaan met energie, dagplanning, ritme opbouwen en het vergroten van je belastbaarheid.
  • Arbeidsmarkt in kaart brengen: ontdek welk toekomstig werk het beste past bij jouw mogelijkheden. Hierin kijken we ook naar jouw talenten, motivatie, beperking, drijfveren en waarden.
  • Aanscherpen van jouw werknemersvaardigheden: kun jij jezelf presenteren middels jouw brief en cv en via LinkedIn? Kun jij inspelen op behoeften van de arbeidsmarkt?

Aan het einde van het Werkfit traject ben je doorgaans weer klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. Ook ben je in staat in de toekomst op tijd op te merken wanneer een functie niet meer past bij jouw belastbaarheid.

Een Werkfit traject duurt gemiddeld tussen de 6 – 18 maanden. In overleg met jouw coach breng je in kaart welke hulp jij nodig hebt.

In een persoonlijke kennismaking kun jij jouw verhaal doen en stemmen we jouw plan hierop af.

Ons team van Loopbaancoaches

Hierom EmpowerYou

Wij begrijpen als geen ander wat er bij komt kijken wanneer je weer moet re-integreren.

Het vraagt doorzettingsvermogen, een helder doel en soms flink out of the box denken.

Wij geloven dat er voor iedereen een passende plek op de arbeidsmarkt is, veel van onze Werkfit-klanten hebben een bijzondere loopbaanstap gemaakt.

 

UWV Werkfit traject

Resultaten

Onze focus ligt in onze coaching op jouw situatie. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw persoonlijke verhaal en brengen tot de kern in kaart, welk werk echt bij jou past.

Sinds 2005 werken wij samen met het UWV. De resultaten van onze trajecten liggen, met een 8,8 gemiddeld, ruim boven het landelijk gemiddelde.

Onze coaches hebben zijn ervaringsdeskundige op o.a. burn out, HSP, ondernemerschap en kennen de lokale arbeidsmarkt goed.

EmpowerYou Loopbaancoaching Locatie en contact

Vraag een gesprek aan

In het gratis gesprek brengen we in kaart welke stappen jij wilt zetten in jouw loopbaan en hoe je daar gaat komen.

Zo weet jij na een kennismaking feilloos hoe je jouw loopbaan weer vlot trekt middels een UWV Werkfit traject bij EmpowerYou.

Ik wil graag meer informatie over het Werkfit-traject

Wil je contact met een van onze coaches?