LinkedIn

e-learning/training

Succesvol werk vinden met de training LinkedIn

Ooit wel eens gehoord van LinkedIn, maar geen idee wat er uit te halen valt? Hoe leg je nu die juiste contacten, hoe kom je zo professioneel mogelijk over? Veel mensen gebruiken LinkedIn alleen bij de zoektocht naar een baan. Echter valt er zoveel meer uit te halen om je te blijven ontwikkelen tijdens het werken. 

Een groot deel van de zoektocht naar een nieuwe baan vindt online plaat. LinkedIn biedt veel mogelijkheden om de mensen op de juiste posities in bedrijven te vinden en sneller contact te leggen. Daarom is LinkedIn niet alleen nuttig voor netwerken, maar ook voor jouw arbeidsmarktonderzoek. Juist dat extra stapje zorgt voor het resultaat.

LinkedIn biedt enorm veel mogelijkheden om onderzoek naar bedrijven te doen, korte online trainingen te volgen, discussies aan te gaan met mensen uit jouw vakgebied, jezelf zichtbaar te maken, informatie over trainingen, ontwikkelingen in je vakgebied en andere interessante thema’s te ontdekken.

Maar hoe haal je nu het beste uit LinkedIn? Hoe realiseer je goede contacten en ontdek je goede ingangen bij bedrijven? In deze e-learning LinkedIn leggen we het stap voor stap uit

Kom je ook?

Investering:

€ 127,- e-learning

Locatie:
Online

Data:
Op elk moment op te starten na aanmelding

Dit leer je

R

Hoe je een professioneel netwerk opbouwt en uitbreidt

R

Hoe je slim gebruik kunt maken van alle onderzoek- en netwerkmogelijkheden

R

Hoe je via LinkedIn een contact begint en offline verder uitbouwt

R

Hoe je door je profiel up te daten de juiste mensen aantrekt

inhoud van de training Linkedin

In de e-learning gaan we dieper in op de specifieke vragen van de kandidaten, leert men het systeem van LinkedIn goed kennen zodat het voor je gaat werken. Bouw zo een sterker profiel, ontdek meer verborgen vacatures en achterhaal sneller de sleutelpersonen in een organisatie. Daarbij bouw je met de andere cursisten direct actief een netwerk op. We geven je zoveel mogelijk informatie en tools om zo snel mogelijk onder de aandacht te komen van de juiste personen.

De training LinkedIn is voor de werkende professional, werkzoekende en ondernemers. Voor iedereen die wil bouwen aan zijn netwerk en meer uit zijn netwerk wil halen. Je leert alle ins en outs van LinkedIn en krijgt altijd persoonlijke feedback zodat je LinkedIn in kan zetten voor alle doeleinden die voor jou nuttig zijn. Solliciteren, zakelijk netwerk opbouwen, noem maar op.

Je ontvangt o.a. het 21 dagen stappenplan: Bouw in 21 dagen een sterk profiel op en leer hoe je de goede connecties kunt maken op LinkedIn. Je hebt een jaar lang onbeperkt toegang tot de e-learning. Bekijk de video’s terug wanneer het je uitkomt. Duik in de vragen en leer LinkedIn echt kennen.

 

bereik ook deze resulaten

P

Creëer een professioneel zakelijk profiel en zorg dat recruiters je vinden

P

Ontdek verborgen vacatures

P

Kom veel sneller in contact met de juiste contactpersonen

P

Zie snel nieuwe trainingen, open dagen van interessante bedrijven

P

Doe uitgebreid vooronderzoek voordat je echt met netwerken begint

Wil je contact met een van onze coaches?