UwV

modulaire diensten

Wanneer je langdurig uit het arbeidsproces bent en/of hulp kan gebruiken bij een omscholingstraject, kijken wij graag welke van de modulaire diensten er het beste bij jouw situatie past.

Samen met het UWV, kijken we naar de stappen die jij vooruit kan zetten. De modulaire diensten bestaan uit 3 trajecten:

  • Participatie interventie

  • Bevordering van de maatschappelijke deelname.

  • Begeleiding bij omscholing.

Je komt voor een van deze trajecten in aanmerking wanneer je een Wajong-, Ziektewet-, WIA- of WW-uitkering ontvangt van het UWV.

UWV Modulaire diensten Partcipatie interventie

Participatie interventie

Het kan in ieder leven voorkomen: een heftige gebeurtenis heeft jouw leven op zijn kop gezet. Als je hierdoor langdurig buiten de arbeidsmarkt terecht bent gekomen is het soms fijn om ondersteuning te krijgen om weer door te gaan.

Wij bieden jou de support om weer grip op jouw leven te krijgen. Dit gaat niet over een nacht ijs. Heel stapsgewijs begeleiden wij jou om vooruit te kunnen kijken.

Maak een afspraak met John Groot

Bevordering maatschappelijke deelname

Hoe zet je die eerste stappen na langdurige arbeidsongeschiktheid? Wellicht is jouw netwerk wat kleiner geworden en misschien is de stap naar een betaalde baan sowieso wel een hele grote om in een keer te nemen? Vrijwilligerswerk of een andere onbetaalde dagbesteding is dan een leuke eerste stap. Om zo weer toe te werken naar wellicht die grotere stap.

Met de dienst Bevordering maatschappelijke deelname van het UWV ondersteunen wij mensen die weer wat willen oppakken maar nog zoekend zijn naar wat ze willen, wat er haalbaar is en wat de mogelijkheden zijn.

Onze coaches ondersteunen graag en hebben met hun uitgebreide netwerk en regionale contacten de juiste middelen om mee aan de slag te gaan.

Een leven lang ontwikkelen

Begeleiding bij omscholing

Ben je werkeloos geraakt na ziekte of arbeidsongeschiktheid en wel aan die nieuwe stap toe maar kun je (bij)scholing gebruiken dan begeleiden wij jou ook. Soms kun je door omscholing wel weer aan het werk en biedt een opleiding jou nieuwe toekomstperspectieven.

Wij ondersteunen bij de praktische zaken zoals inschrijven, plannen enzovoorts maar ook bij de mentale aspecten staan wij jou bij.

Ik wil graag meer informatie over Modulaire trajecten

Wil je contact met een van onze coaches?