MotivatieBRIEF en cv

Training 

De perfecte vacature en dan?

Daar staat ze dan voor je op het scherm, de perfecte vacature. Het bedrijf past, de competenties passen, oftewel… jij past. Natuurlijk wil je reageren op deze functie, maar je wilt niet dat jouw sollicitatiebrief en cv weer tussen honderden andere reacties verdwijnen. Volg de training Motivatiebrief en cv en maak van jouw sollicitatie een aansprekende motivatie. 

Is het telkens weer een uitdaging om de persoon die de selectie maakt te overtuigen dat jij echt op de functie past? Jezelf succesvol middels een document presenteren, vraagt scherpte. Hoe zet je de juiste informatie in jouw motivatiebrief en cv zodat je uitgenodigd wordt voor dat sollicatiegesprek.

Tijdens deze training Motivatiebrief en cv gaan we in op de do’s en dont’s van het schriftelijk solliciteren en maak jij een cv en motivatiebrief waarmee een werkgever direct ziet dat jij de geknipte kandidaat bent voor die functie.

Kom je ook?

Investering:
€ 177,-

Locatie:
James Wattstraat 8, Alkmaar

Data:

17 september van 9:00 – 12:30 uur

De data vind je hiernaast.

Dit leer je

R

Leer hoe een recruiter een cv analyseert

R

Hoe jouw cv opvalt en direct duidelijk maakt waarom jij geschikt bent voor de functie

R

Met welke opmaak en templates jouw cv en brief er echt uitspringen

R

Ontdek welke mensen je verder helpen en hoe je die kan vinden. Zo bereik je sneller je doel.

inhoud van de training motivatiebrief en cv

In de workshop ‘Motivatiebrief en CV’ laten we je zien hoe je een effectieve motivatiebrief en CV maakt. Een authentieke motivatie op papier kunt zetten zonder te verzanden in allerlei algemene termen. Jouw brief maakt dat jij eruit springt als persoon. 

Leer dat het CV veel meer is dan een opsomming van jouw werkervaring, maar een document is waar je je talenten duidelijk mee in het licht kunt zetten. Zorg ervoor dat je weet hoe je belangrijke informatie zoals behaalde resultaten op kunt laten vallen en zorg ervoor dat je persoonlijke profiel helder overkomt. 

We besteden aandacht aan alle vormen van cv’s die er zijn en helpen je bij het kiezen van een concept dat bij jou goed aansluit. Door feedback te geven op het cv zie je direct waar je het aan kunt scherpen. 

 

bereik ook deze resulaten

P

Leer hoe jouw sollicitatiebrief en cv bij de juiste persoon opvallen

P

Maak een cv dat past bij jouw persoonlijkheid

P

Leg moeiteloos een loopbaanswitch uit en creëer gesprekken in een nieuwe sector

P

Maak een cv die direct jouw toegevoegde waarde naar voren brengt voor de functie

Wil je contact met een van onze coaches?