Trainingen

om jouw loopbaan een boost te geven

De trainingen van EmpowerYou zetten jou in jouw kracht. Jouw ontwikkeling en nieuwsgierigheid gaan aan. Zodat je actief en met visie jouw loopbaan toekomstbestendig maakt. De trainingen gaan in op jouw soft skills : communicatieve en sociale vaardigheden, motivatie en balans en op jouw loopbaan: oriëntatie, ontwikkeling en sollicitatievaardigheden.

In je kracht- workshop

In je kracht

Een praktische workshop van 1 dagdeel waarin we energievreters ombuigen naar energiegevers, doelen weer helder krijgen en je soepel met verandering om leert gaan.

meer informatie >

Loopbaantraining Wat wil ik echt

Wat wil ik echt

Coachingsdag waarin je leert hoe je op een praktische manier jouw gevoel en verstand samenbrengt door jouw nieuwsgierigheid te volgen. Zo maak je moeiteloos keuzes voor wat je echt wilt in jouw werk.

meer informatie >

Loopbaantraining om de juiste werkplek te vinden

Ontdek je plek

Ontdek je plek is vooral voor de mensen die al enige idee of puzzelstukken hebben, maar er maar niet uitkomen wat nu de perfecte plek is en hoe je dit ook vooral zelf kan vormgeven.

meer informatie >

Loopbaanworkshop om de best passende baan te vinden

werkoriëntatie

Hoe breng je jouw motivatie in kaart en welke beroepen of functies sluiten hierbij aan? Wat is nu echt een talent en hoe combineer je jouw motivatie en talenten nu tot een passende baan.

meer informatie >

Loopbaancoaching voor HSP

HSP: de kracht van hooggevoeligheid

Leer in deze workshop hoe jij jouw HSP van ojé naar oke krijgt. Herstel je balans, leer grenzen aangeven en zet het in als kracht in o.a. je werk.

meer informatie >

LinkedIn

Hoe haal je nu het beste uit LinkedIn? Hoe realiseer je goede contacten en ontdek je goede ingangen bij bedrijven? In deze e-learning leggen we het stap voor stap uit.

meer informatie >

Leer netwerken in te zetten voor jouw carrière

Netwerken 2.0

EmpowerYou gelooft dat er een echte netwerker in jou verborgen ligt. Je netwerkt meer dan je denkt! Kom naar de workshop en we laten je zien hoever je al bent.

meer informatie >

Met jouw vaardigheden, grijp jij die baan.

Baan veroveren

Het kan, die baan veroveren die echt past. Door alles uit de kast te halen, alle mogelijkheden in kaart te brengen en middels effectieve sollicitatiestrategieën echt die baan te pakken.

meer informatie >

Deze training leert jou dat sollicitatie- en loopbaangesprekken niet moeilijk zijn.

Gesprek met impact

Scherpe, goed doordachte communicatie is de sleutel tot succes. Voorbereiding is het halve werk. Inspelen op de communicatiestijl van een ander om zo jouw boodschap duidelijk over te brengen, dat valt te leren!

meer informatie >

Motivatiebrief & CV

Jezelf succesvol middels een document presenteren, vraagt scherpte, de informatie op papier zetten die de andere partij wil zien.

Deze training helpt je met een brief en cv die er echt uitspringen.

meer informatie >

Start een bedrijf

Met een gedegen basis en ondernemersplan staat of valt de start van een succesvolle ondernemer.

In deze workshop leren we je succesvol en krachtig te starten als ondernemer.

meer informatie >

bouw jouw bedrijf uit

Groei als ondernemer en verstevig je positie in de markt. Ontwikkel je product of dienst verder door en scherp je marketing aan. Wij adviseren je graag!

meer informatie >

Wil je contact met een van onze coaches?