Jolene Hettinga-Zagers

Noord-Holland

Maak kennis met Jolene Hettinga-Zagers

Waar een wil is, is een weg. Mijn passie is de ontwikkeling van mensen. Vaak heeft iemand een bepaalde angst, of weet hij niet helemaal hoe hij de volgende stap in zijn loopbaan moet maken. Dan bloei ik juist op. Met mijn doelgerichte aanpak en mijn luisterend oor, bereiken mensen sneller hun doel. Mijn master Arbeid en Organisatie Psychologie en mijn ervaring in elk facet van loopbaanbegeleiding (HR medewerker, recruiter, arbo, projecten op gebied van teamontwikkeling & jongerencoaching) zorgen ervoor dat ik open sta voor elke loopbaanvraag.

Daarbij snap ik heel goed wat er op je afkomt! Ik was 23 toen ik een zware burn out kreeg, een jaar thuis zat en ook helemaal moest ontdekken ‘Wat wil ik?’ en ‘Wie ben ik?’ Mijn burn out ontstond mede doordat ik niet wist dat ik hooggevoelig was. Het is geen aandoening, maar eigenschap, je neemt veel details in de wereld waar. Dan moet je systeem wel de tijd krijgen ze te verwerken. Hooggevoeligheid is een kracht! Ik kan snel associëren, makkelijk inleven en snel schakelen op niveau en let goed op de energie die iemand uitstraalt. Ben je opgeladen of is je batterij leeg en hoe stuur je hierop in jouw loopbaan? Dat is echte empowerment.

Hooggevoeligheid en mijn burn outervaring helpen me heel goed af te stemmen, waardoor ik je vraag echt begrijp. Door mijn situatie heb ik me dus ook gespecialiseerd in HSP- en burn outcoaching en vragen rondom prikkelverwerking/overprikkeling en energiemanagement.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn tweede passie: muziek. Ik speel gitaar en doedelzak en kan mij geen leven zonder muziek voorstellen. Muziek brengt je in beweging. In mijn werk heb ik goed kunnen ontdekken hoe je de muziek in je loopbaan terugkrijgt, het raken van de juiste snaar zodat mensen weer in beweging komen. Dit inspireert mij, waardoor ik mij als coach ook blijf ontwikkelen.

 

Jolene’s Specialisme

Opleiding: , Master Arbeid en Organisatiepsychologie, HSP begeleider Eszenzz

Certificaat: NOLOC, NOBCO

  • LXP platform ontwikkeling
  • loopbaantesten
Coaching met Jolene Hettinga-Zagers

Ik wil een gesprek met coach: Jolene Hettinga-Zagers

Ons team van Loopbaancoaches

persoonlijke aanpak

De loopbaancoaches van EmpowerYou kijken verder dan jouw cv. Jouw persoonlijkheid en intrinsieke motivatie zijn de leidraad voor een gedreven loopbaanplan.

Onze persoonlijke aanpak en vaak ook ervaring, werpt zijn vruchten af. Gezamenlijk coachte wij al meer dan 1500 mensen naar een succesvolle nieuwe baan.

 

Loopbaancoach Jolene Hettinga is gespecialiseerd in HSP

HSP en prikkel-verwerking

Het specialisme van Jolene ligt op effectief omgaan met prikkels! Vanuit eigen ervaring weet ze hoe jij prikkels en stress minder kan laten binnenkomen en kan loslaten, piekeren kan ombuigen en vanuit eigen regie je balans versterkt.

ADD, ADHD, HSP, Autisme? Zelfs na een burn out raak je sneller overprikkeld, leer hier meer.

 

Loopbaancoaching Jolene Hettinga

sparringpartner Leven lang ontwikkelen

Bij EmpowerYou en zeker bij Jolene staat een leven lang ontwikkelen voorop. Met het blended learning toegepast in onder andere onze 12 trainingen en het LXP ofwel Learning Experience Platform, stellen we ontwikkeling centraal. In een snel veranderende wereld, is ontwikkelen key.

Jolene denkt daarom graag mee met werkgever en medewerker om samen tot een prikkelende leercultuur binnen de organisatie te komen.

Blogs Jolene Hettinga-Zagers

BLogs en nieuws: duurzame inzetbaarheid

Leven lang ontwikkelen is de sleutel tot duurzame inzetbaarheid. Dat vraagt een ontwikkelbeleid, skillsmanagement enzovoorts. Lees de blogs van Jolene over hoe jij dit binnen jouw organisatie aan kan vliegen.

Wil je contact met een van onze coaches?