Ruthger Uiterwijk

Hilversum-Flevoland

Maak kennis met Ruthger Uiterwijk

Het raakt mij echt als ik zie dat mensen hun talenten niet inzetten. Vaak gebeurt het dat mensen vanuit een bepaald stramien werken of handelen. Dat kan door allerlei factoren veroorzaakt worden. Bijvoorbeeld door een bepaalde overtuiging of de omgeving die jouw creativiteit in de weg kan zitten.

Ik ben er voor jou om inzicht te krijgen in jouw werkgeluk. Wij maken samen inzichtelijk welke kansen er zijn die aansluiten op jouw kwaliteiten, competenties en ambitie.

Positief stimuleren, zodat je echt jouw doel behaalt. Ik krijg energie als ik zie dat mensen in beweging komen en met plezier groeien in hun werk.

In mijn vrije tijd duik ik graag. Het is een onbekende wereld waar je elke keer nieuwe dingen kunt ontdekken. Ook voetbal ik graag, die sporttactieken pas ik ook toe in mijn coaching. Door een goede samenwerking kun je steeds nieuwe tactieken ontwikkelen om je tegenstander een stap voor te blijven.

In het verleden heb ik ook een switch gemaakt. Als financial was ik jaren actief, maar raakte mijn energie en inspiratie kwijt. Ik wilde de mensgerichte kant op en heb mij omgeschoold. Nu kan ik mijn analytisch vermogen combineren met mensen verder helpen.  

Met liefde voor het vak en oog voor de mens help ik je hier graag mee. Ik houd van een directe benadering met een dosis humor.

De mogelijkheden om het leven te creëren dat echt bij je past, zijn onbeperkt en dat inspireert mij. Nieuwsgierig geworden hoe ik daar samen met jou vorm aan geef? Neem dan contact op.

Ruthger’s specialisme

Opleiding: Human Givens Therapeutic Practioner HG.Dip.P., Post Graduate Diploma 

Certificaat: NOBCO

 

  • burn outcoaching
  • omgaan met psychologische blokkades
  • Vragen stellen
Loopbaancoach Ruthger Uiterwijk - Almere
Loopbaancoach Ruthger Uiterwijk -persoonlijke aanpak

persoonlijke aanpak

De loopbaancoaches van EmpowerYou kijken verder dan jouw cv. Jouw persoonlijkheid en intrinsieke motivatie zijn de leidraad voor een gedreven loopbaanplan.

Onze persoonlijke aanpak werpt zijn vruchten af. Gezamenlijk coachte wij al meer dan 1500 mensen naar een succesvolle nieuwe baan.

 

Ruthger Uiterwijk helpt jouw om jouw oude ballast af te werpen

Empowerment

Zoek je ook een manier om jouw rugzak vol bagage los te laten? Alleen gaat dit vaak niet, je dan ook nog focussen op je werk is vaak teveel.

Ik help je stap voor stap je patronen in kaart te brengen, trauma’s los te laten en de focus weer op empowerment en een loopbaandoel te leggen.

 

Loopbaancoach Ruthger Uiterwijk Almere

Samenwerkingen

In Almere hebben we eveneens een groot netwerk aan werkgevers en werkprofessionals zoals psychologen en mediators waar wij mee samenwerken. Zo maken we de impact in de trajecten nog groter.

Ruthger en zijn loopbaanstap

Mijn 2e loopbaanswitch

Lees hier mijn blog over mijn 2e loopbaanstap. Naast loopbaancoach ben ik ook boer in Spanje. Met dit verhaal inspireer ik je graag om je te prikkelen een leven lang te ontwikkelen en kansen te zien in de mooie uitdagingen die op je pad komen.

Ik wil een gesprek met coach: Ruthger Uiterwijk

Wil je contact met een van onze coaches?