Bouw een bloeiend bedrijf – deel 2

training

Bouw jouw onderneming succesvol verder uit

Jouw plan is concreet, de belangrijkste stappen in het ondernemerschap zijn gezet. Maar hoe bouw je jouw bedrijf nu verder uit? Welke stappen kun je zetten om een constantere klantenstroom te genereren en het bereik van jouw bedrijf verder te laten komen dan je huidige netwerk en klantenbestand? Deze training: Bouw een Bloeiend Bedrijf 2, helpt je verder.

Veel bedrijven overleven het eerste jaar niet. Dat is zonde, want de ideeën achter het bedrijf zijn vaak goed. Uiteraard kunnen diverse factoren meespelen die een rem zijn voor jouw groei: je vindt het lastig om zichtbaar te worden, de impact van jouw producten is nog niet helder genoeg of de samenwerking loopt niet zo lekker of jouw marketing kan een boost gebruiken, Groei als ondernemer en verstevig je positie in de markt. Ontwikkel je product of dienst door en scherp je marketing aan. In deze training, Bouw een Bloeiend bedrijf 2, leer je alles.

Kom je ook?

Investering:
€ 227,-

Locatie:
James Wattstraat 8, Alkmaar

Data:
18 juni 2024 van 9:00 – 14:00 uur

Dit leer je

R

Scherp je ondernemersstrategie aan en scherp vanuit je huidige ervaring je marketing- en productstrategie aan

R

Als groeiend ondernemer, kun je niet alles zelf doen, leer je te focussen op jouw kwaliteit en delegeer wat anderen beter kunnen

R

Een groeiende onderneming vraagt feedback, denktank en mensen die meedenken, heb jij de juiste personen om je heen?

R

Veel beginnende ondernemers falen een constante stroom van klanten te genereren, zorg ervoor dat mensen je blijven vinden

Inhoud van de training Bouw een bloeiend bedrijf 2

Herken jij jezelf hierin?

In de training ‘bouw een bloeiend bedrijf 2’ laten we je zien hoe je, nadat de eerste euforische golf als startend ondernemer is verdwenen, vanuit je bedrijf een constante stroom van inkomen genereert.

Een ondernemingsplan schrijven is mooi, maar het plan in de praktijk consequent uit blijven voeren op het gebied van het product, financiën en marketing, vraagt discipline en ruggenspraak met professionals. In deze workshop ondersteunen we je hoe je jouw plannen aanscherpt met de nieuwste marketing informatie en directe feedback op jouw vragen.

Van startend naar gevestigd ondernemer

Het resultaat van deze training? Je creëert echt zekerheid in je bedrijf door te sturen op de ervaring die je eerder met je onderneming hebt opgedaan. Scherp hiermee je marketing aan, stel je prognose bij en verover het gat in de markt dat je hebt gevonden. Zo veranker je jouw onderneming en zorg je voor een constante stroom van verdiensten. Je voelt je weer slagvaardig en sterk en kan je bedrijf laten groeien.

 

bereik ook deze resulaten

P

Zet jouw praktijkervaring in jouw onderneming om in nieuwe producten

P

Scherp je marketingstrategie aan en zie hoe jij je niche nog meer kunt veroveren

P

Reflecteer op de groei van je onderneming en kijk welke taken je kunt delegeren

P

Kijk welke mensen je nog een stap verder kunnen helpen en een nieuwe markt te veroveren

Wil je contact met een van onze coaches?