Learning agility

flexibel en veerkrachtig

De enorme krapte op de arbeidsmarkt, het gevecht om talent te vinden en behouden staat centraal in iedere organisatie.  Daarom is het belangrijker om het (verborgen) talent dat zich nog onder de medewerkers bevindt te ontdekken, verbinden en te behouden.

  • Maar hoe ontwikkel je die verborgen talenten?
  • Kan iedereen meekomen met alle snelle ontwikkelingen?  

𝗟𝗲𝗮𝗿𝗻𝗶𝗻𝗴 𝗔𝗴𝗶𝗹𝗶𝘁𝘆 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝗶𝗻 𝗼𝗽 𝗱𝗲 𝘃𝗲𝗲𝗿𝗸𝗿𝗮𝗰𝗵𝘁, 𝘄𝗲𝗻𝗱𝗯𝗮𝗮𝗿𝗵𝗲𝗶𝗱 𝗲𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗮𝗮𝗻𝗽𝗮𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝘀𝘃𝗲𝗿𝗺𝗼𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿. Wat is het schakelvermogen van het brein? De mate waarin de persoon een kersverse ervaring kan gebruiken en hier doeltreffend naar handelt. De medewerker gaat nieuwe ervaringen aan en implementeert deze. Dit sluit wat ons betreft, naadloos aan bij 𝗲𝗲𝗻 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗹𝗮𝗻𝗴 𝗹𝗲𝗿𝗲𝗻 en duurzame inzetbaarheid.

Veel bedrijven focussen op de praktische vaardigheden van werknemers. Wij opteren om meer op de 𝘀𝗼𝗳𝘁 𝘀𝗸𝗶𝗹𝗹𝘀 te focussen. De 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗼𝗻𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲, 𝗲𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗹𝗲, 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗲𝗻 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁𝘂𝗲𝗹𝗲 𝘃𝗮𝗮𝗿𝗱𝗶𝗴𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻 die gewenst zijn op de werkvloer. Dit zijn exact de 5 dimensies waaruit Learning agility bestaat.

Om voorop te blijven lopen binnen elke markt is het nodig om werknemers 𝗮𝗴𝗶𝗹𝗲 en gemotiveerd te houden. Ontdek hoe u met Learning Agility uw organisatie slagvaardiger krijgt.

Wij helpen jou om jouw learning agility aan te zetten.

De belangrijkste stap in het aanzetten, is om simpelweg te beginnen! We hebben een e-learning ontwikkelt waarin de 5 modules van Learning Agility worden uitgediept! Ga met deze praktische leerervaringen aan de slag en zie hoe jij, jouw team of zelfs jouw hele organisatie soepeler omgaat met veranderingen en sneller ontwikkelt in deze ‘fast paced’ wereld

Zet Learning Agility in werking voor jouw bedrijf
Wat is learning agility

WAT IS LEARNING AGILITY?

Hoe snel vindt jij jouw weg in een nieuwe situatie? Hoe snel heb jij alles ingeschat? Moet je je nog nieuwe vaardigheden eigen maken?

In een wereld waarin alles steeds sneller verandert, is de het effectief kunnen functioneren in een veranderende omgeving de belangrijkste vaardigheid voor de toekomst.

 

Er zijn 5 dimensies in Learning Agility

5 DIMENSIES VAN LEARNING AGILITY

Jouw veranderkracht is opgebouwd uit 5 dimensies ofwel vaardigheden:  change agility, results agility, people agility, mental agility en self awareness. Ontdek hoe jij deze 5 vaardigheden ontwikkelt en effectief combineert zodat je moeiteloos met veranderingen omgaat.

 

Toekomstbestendig door learning agility

ZO WORDT JIJ TOEKOMSTBESTENDIG

Learning Agility is de belangrijkste vaardigheid om voor jezelf te ontwikkelen. Wanneer jij jouw agility ontwikkelt kun je flexibel navigeren bij nieuwe ervaringen. Ook in situaties waarin je niet weet wat je moet doen. Stress valt weg en verandering wordt zelfs leuk. Zo ben jij voorbereid op de toekomst.

Learning Agility binnen de organisatie

Learning agility in de organisatie

Een slagvaardige organisatie is een flexibele organisatie. De medewerkers zijn het grootste kapitaal, daarom is het essentieel dat de organisatiecultuur de learning agility uitademt en medewerkers motiveert om zich te blijven ontwikkelen. Leer hoe je dit kunt bereiken in de organisatie.

Wil je contact met een van onze coaches?