Learning Experience Platform 

 digitaal ontwikkelen

Digitaal ontwikkelen, hoe doe je dat?

Online werken, vanuit huis of in combinatie met op kantoor ofwel hybride werken, heeft inmiddels een ongekende vlucht genomen. E-learnings, digitaal contact houden met medewerkers en het digitaal ontwikkelen van de organisatie op afstand zijn hot items geworden bij veel bedrijven.

Medewerkers regie geven over hun eigen ontwikkeling, hun nieuwsgierigheid prikkelen en activeren, werkt het beste door het team duurzaam te ontwikkelen. Dit vraagt om continuïteit, het is geen eenmalige input. Het vraagt om een doorgaande actieve houding van medewerkers en de organisatie.

 

Hoe ontwikkelt u uw medewerkers in deze tijd?

Dat roept veel vragen op zoals:

  • Hoe ontwikkelt u uw medewerkers op afstand?
  • Hoe zorgt u ervoor dat medewerkers elkaar aansteken in de ontwikkeling?
  • Hoeveel zeggenschap hebben zij over hun leerdoelen en middelen?
  • Hoelang blijft het effect van een training zichtbaar in uw organisatie?
  • Hoe blijven medewerkers aangehaakt?
  • Een breed scala aan vragen die steeds relevanter wordt in deze tijd.

 

Het LXP – Learning Experience Platform ook wel het ‘Leer-Netflix’,  is het platform dat voor uw organisatie een toekomstgericht leerbeleid realiseert.

LXP in een Notendop

Het LXP is een online leeromgeving die vorm geeft aan het nieuwe adaptieve leren:  leren waar en wanneer je dat wilt. Het systeem ondersteunt een ‘Leven Lang Leren’ en het leven lang ontwikkelbeleid en daarmee de duurzame inzetbaarheid.

Het legt de regie van het leren bij de medewerker doordat men hoofdthema’s kan selecteren, maar deze niet verplicht van A tot Z hoeft te doorlopen. Rijst er een vraag in het werk van de medewerker? Hij kan direct het LXP erbij pakken om de vraag te beantwoorden: te ontwikkelen!

De keuze uit 44 typen leerervaringen, duidelijk te structureren via hoofdthema’s en de sterke sociale interactie die medewerkers bij de leerervaringen hebben zorgt ervoor dat LEREN gaat LEVEN voor uw medewerkers. En u krijgt die betrokken medewerkers die het verschil maken!

Zoekt u ook? 

R

Een flexibel online ontwikkelsysteem

R

Een goede mix tussen digitaal leren en offline begeleiding

R

Gemakkelijk inzicht in de leervoortgang van medewerkers

R

Extra support voor medewerkers met een grotere hulpvraag

R

Een leeromgeving waarin medewerkers zelf de regie nemen en elkaar middels ‘social learning’ helpen ontwikkelen

Dit Levert EmpowerYou bij het LXP

R

Wij hebben een basislijst met thema’s klaarstaan die direct bijdragen aan ontwikkeling van duurzame medewerkers

R

Zeer persoonlijk maatwerk is mogelijk. Per medewerker kan exact bepaald worden welke modules beschikbaar worden gesteld

R

Samen met EmpowerYou kunnen we uw eigen e-learnings ombouwen naar de LXP omgeving met de look en feel van uw bedrijf

R

Voortgang in ieders leerplan is gemakkelijk inzichtelijk te krijgen met heldere dashboards waarin o.a. skillsmetingen zijn opgenomen.

R

EmpowerYou kan een ervaren coach beschikbaar stellen die de medewerker gedurende het traject ondersteunt en het maximale uit het LXP laat halen.

R

Op basis van vragen uit de markt, wordt het LXP constant doorontwikkeld.

De voordelen van het LXP

Medewerkers die zich kunnen ontwikkelen raken automatisch meer betrokken bij de organisatie, men is alerter, nieuwsgieriger en ondernemender. Hierdoor gaat men beter om met veranderingen. Een van de grootste redenen tot verzuim is stilstaan in de loopbaan. Laat medewerkers regie pakken over hun ontwikkeling via het LXP en zij blijven vitaal.

 

lxp stimuleert Learning Agility

Medewerkers steken elkaar aan! Leren wordt de norm in de organisatie. Iedereen draagt zo onbewust bij aan zijn duurzame inzetbaarheid.

Door medewerkers altijd overal toegang te geven tot het LXP, ontwikkelt men zich constant, waardoor uw organisatie wendbaar is.

 

Ontdek onze trainingen

EmpowerYou biedt 12 blended trainingen waarin men een deel voorbereid via het LXP zodat men extra snel de diepte in kan gaan tijdens de live sessies. Deze blended manier van leren zorgt ervoor dat men nog meer waarde uit de trainingen haalt.

Ik wil graag meer informatie over Het LXP

Wil je contact met een van onze coaches?