Outplacement

Baan veroveren

in 4 maanden een baan vinden

Is jouw loopbaandoel helder? Dan kun je snel een baan vinden!

Weet jij al precies wat je wilt? Heb je wel de mooie kans gekregen om een outplacementtraject te volgen, maar kom jij het best tot zijn recht als je gewoon weer aan het werk bent? Dan past dit Baan veroveren-traject perfect bij jou! Geen poespas, maar direct doelgericht solliciteren en netwerken zodat jij soepel kunt werken aan een nieuwe baan vinden!

Jouw loopbaandoel is helder. Je kunt vooral een vakkundige loopbaanexpert gebruiken. Iemand die de ins en outs van het nieuwe solliciteren kent. Hoe presenteer jij je professioneel op social media, hoe leg je contact met de juiste personen en hoe ontdek je de verborgen vacatures?

Het doel is om in de minimale tijd, het maximale resultaat te behalen! Doorgaans is het goed mogelijk om in 4 maanden een nieuwe uitdagende baan te veroveren. Een baan waar jij weer jaren met plezier in werkt omdat het je voldoende ontwikkelperspectief biedt en de organisatie naadloos bij je aansluit.

 

Jobport

Maak gebruik van Jobport

Jobport is de digitale arbeidsmarktanalyse tool van Nederland! 95 % van de vacatures worden ingelezen en een jaar bewaard! Perfect voor arbeidsmarktanalyses, onderzoek naar interessante werkgevers. Je ontdekt ook snel de nieuwste vacatures, opleidingen en contactgegevens van de juiste personen in de organisatie. Ontdek snel de mogelijkheden zodat je snel een baan kunt vinden.  

meer informatie >

In je kracht- workshop

Persoonlijk sollicitatie advies

Het is essentieel dat jij raak schiet met een vlijmscherpe persoonlijke presentatie. Zowel digitaal als face to face helpen we je krachtig overkomen.

Benoem moeiteloos jouw successen, onderbouw jouw motivatie en weet slimme vragen te stellen zodat je je als de ideale kandidaat positioneert. 

meer informatie >

Outplacement Baan veroveren

4 maanden

vanaf €2497,- ex. btw. 

 

Zo soepel mogelijk een baan vinden

Een kort en intensief outplacementtraject van 3 à 4 maanden voor mensen die al haarfijn weten wat zij zoeken in uitdagend werk, die gericht advies willen hoe zij op het juiste carrière niveau en bij de juiste organisatie binnen komen.

Kies dit pakket als jij dit bent
Jouw loopbaandoel is helder en bent direct klaar om te solliciteren naar een uitdagende baan.
R

Persoonlijke kennismaking

R

Diverse sollicitatiestrategieën waarmee je professioneel opvalt bij werkgevers

R

Profiel met passende banen en organisaties 

R

Onderscheidende profilering, middels een passend cv, brief, video cv. 

R

Online sollicitatiestraegie – hoe maak je slim gebruik van netwerken via social media?

R

Voorbereiding van gesprekken, salaris onderhandelingen, advies over arbeidscontract

Ik wil mij aanmelden voor Outplacement Baan veroveren

Wil je contact met een van onze coaches?