Outplacement

Empowered Werken

9 maanden 

Daar sta je dan! Je werk was en is een essentieel deel van je leven. Misschien stopte je baan onverwachts, of heb je gewoon simpelweg heel veel moeite met jouw pijlen weer op een nieuwe baan richten. Het is ook nogal wat! De arbeidsmarkt verandert razendsnel, solliciteren gaat digitaal en jezelf soepel kunnen presenteren is belangrijker dan ooit.

Als jij al jarenlang geen sollicitatie meer hebt moeten doen en je jouw baanverlies echt een plek moet geven omdat er heel veel is gebeurd, dan is stilstaan een noodzaak! Jij ben de baas over jouw leven en loopbaan. Dat betekent dat jij heel goed moet kiezen voor de dingen die je energie geven. Een stevig ontslag, een verwerkingsproces, doet heel veel met je als persoon en kost veel energie. 

Dit traject is speciaal bedoeld voor mensen die met een langere aanloop het baanverlies een plek willen geven, weer een fris loopbaandoel willen bepalen en zich krachtig willen presenteren. Zo verover je zonder oude bagage de nieuwe baan en zet je jouw ervaring slim in om een goede nieuwe koers voor jouw loopbaan te bepalen. 

Onze coaches zijn allemaal ervaringsdeskundig! Zij hebben allemaal een keer vastgezeten in hun loopbaan, Vanuit verlies, weerstand creëerde zij ook weer nieuwe loopbaandoelen. Met allen hun eigen expertise helpen ze jou ook graag op weg. Naast de ervaren coaches, hebben we een uitgebreide toolbox vol met oefeningen, boeken, testen, Leerplatform. In ieder gesprek zet de coach in wat jou het meeste verder helpt! Zo krijg jij echt een persoonlijk programma op maat.

Emergency coaching

Emergency coaching

Met persoonlijk bedoelen we ook echt persoonlijk. In een traject heb je heel vaak contact met jouw coach. Zo blijf je constant werken aan je ontwikkeling. 

Gaat het echt even niet meer? Dan kan je ons altijd bellen of benaderen! We helpen je dan zo snel mogelijk weer op weg! 

 

meer informatie >

In je kracht- workshop

Een uitgebreide toolbox

Wij begrijpen dat er veel op je afkomt, maar langer zo doorgaan is vaak niet nodig. Elke stap wordt ondersteund met allerlei loopbaanmaterialen ontwikkeld door experts op gebieden zoals loopbaan- en talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, communicatie, en psychologie. Al meer dan 1500 mensen gingen je voor en vonden weer een uitdagende baan, ook op een hoger of beter betaald niveau. Zoek jij dat ook?

meer informatie >

Outplacement Empowered Werken

9 maanden

vanaf €4997,- ex. btw.

 

Zo soepel mogelijk van baan naar baan

Een zeer uitgebreid traject waarin ruimte is voor het verwerken van bijvoorbeeld het baanverlies, een uitgebreide loopbaanoriëntatie en veel ondersteuning met sollicitaties en netwerken. 

Kies dit pakket als jij dit bent

Je weet dat je een flinke weg te gaan hebt, je moet wat zaken een plek geven en wilt echt de tijd nemen om een weloverwogen besluit nemen over een passende baan. 

R

Persoonlijke kennismaking

R

Analyse van balans, energiegevers en -vreters, keuzes maken op dat wat energie geeft. 

R

Verwerking van baanverlies of andere factoren die er voor zorgen dat men niet aan nieuw werk kan denken. 

R

Uitgebreid persoonlijke analyse naar Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? 

R

Vertaling van drijfveren, passie, kwaliteiten, naar concrete functies en een stappenplan waarmee je deze functies bereikt. 

R

Diverse sollicitatiestrategieën waarmee je professioneel opvalt bij werkgevers

R

Profiel met passende banen en organisaties 

R

Toegang tot het netwerk van EmpowerYou om o.a. mee te kijken in diverse functies

R

Toolbox met het LXP, loopbaantesten, oefeningen, bibliotheek, alles om jouw ontwikkeling te stimuleren

R

Onderscheidende profilering, middels een passend cv, brief, video cv. 

R

Online sollicitatiestraegie – hoe maak je slim gebruik van netwerken via social media?

R

Voorbereiding van gesprekken, salaris onderhandelingen, advies over arbeidscontract

Ik wil mij aanmelden voor Outplacement Empowered werken

Wil je contact met een van onze coaches?