BOW Feedback – 51

Zowel receptionist als coach zeer open, toegankelijk, praktisch en prikkelend op de juiste toon. Ik ben ontzettend gegroeid door het coachingstraject.

BOW Feedback – 50

De dienstverlening die EmpowerYou neerzet met de curiosity methode is een unieke en speciale aanpak! Je wordt weer uitgedaagd om nieuwsgierig te zijn en weer als kind in het leven te staan. De levenskracht en energie die dit teweeg brengt krijg je niet voor elkaar...

BOW Feedback – 49

Door het traject bij EmpowerYou heb ik beter inzicht in mezelf als HSP-er gekregen. Ik weet nu hoe te handelen bij stressvolle situaties. Daar eerder op te reageren om ervoor te zorgen dat er geen stress ontstaat. Doordat het traject gelijk liep met de start van mijn...

BOW Feedback – 48

Ik heb het heel prettig gevonden dat zij mij hielpen. Zij hebben mij geholpen door te kijken naar wat ik wil en ook wat ik kan. Ze hebben mij weer op de rit gekregen. Veel geleerd over solliciteren, netwerken en vooral positief over je zelf zijn.

BOW Feedback – 47

Het coaching traject was prima, er werd goed geluisterd naar wat ik wilde en er werd ook geprikkeld om out of the box te denken.
Wil je contact met een van onze coaches?