Powersessies

coaching met kracht

De verschillende coachingstrajecten die wij bieden, zijn gericht op duurzame ontwikkeling binnen organisaties en het individu. 

We zetten de ontwikkelings-modus ‘aan’ bij mensen. Want wendbaarheid komt voort uit ontwikkeling. Door agile te zijn, kijk je vanuit eigen drijfveren en intrinsieke motivatie naar jouw loopbaandoel.

Vervolgens willen we dat mensen zich ten volle kunnen ontwikkelen door een plan te vormen waarmee het loopbaandoel behaald wordt.

Coaching met Jolene Hettinga-Zagers

Powersessies

Er zijn verschillende coachingstrajecten mogelijk, passend bij wat er nodig is om de organisatie duurzaam te ontwikkelen.
Een voorbeeld hiervan zijn onze outplacement-programma’s gebaseerd ons bewezen 5 stappenplan. Elke stap wordt ondersteund met verschillende loopbaanmaterialen ontwikkeld door experts in loopbaan- en talentontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, communicatie, en psychologie.

Jobport

Outplacement

Voor zowel de werkgever als werknemer is het een opluchting als er via een outplacementtraject weer snel een nieuwe passende baan is. Wij spreken de ambitie de medewerker weer aan. Want energieke medewerkers stromen gemakkelijker door naar een nieuwe werkplek. Ook voorkomt het een vervelend ontslag. Wij pakken outplacement grondig en gevarieerd aan via een doeltreffend loopbaanplan.

Meld je aan voor deze training

Tweede spoor

De begeleiding die EmpowerYou biedt tijdens een Tweede Spoor-traject ontzorgt de werkgever. Wij verlagen de druk in het contact met de arbeidsdeskundige van het UWV en coachen de werknemer richting passend werk. Doordat onze begeleiding doorpakt op duurzame inzetbaarheid of uitstroom zal een loonsanctie zo goed als voorkomen worden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten – zo is ons begeleidingstraject altijd een effectieve investering.

Learning Experience Platform

Ons geavanceerde Learning Experience Platform (LXP), dat wij samen met Next Learning Valley vormgegeven hebben, is erop ingericht om uitval bij medewerkers te weren. Onnodige uitval kan voorkomen worden door medewerkers de ruimte te geven zichzelf te blijven ontwikkelen. De mix van loopbaandoelen, skill set ontwikkeling en expertise wordt vanuit een in de organisatie geïntegreerde online-omgeving on demand aangeboden aan uw werknemers.

Wil je contact met een van onze coaches?