MAAK KENNIS MET

EMPOWERYOU

Je hebt recent voor de eerste keer een klant bij ons ondergebracht. Daarom vertellen we jou graag wat meer over onze dienstverlening; wie wij zijn en wat we doen. Welke klanten hebben baat bij onze aanpak? Hoe staat het met onze resultaten? Wat doen wij anders dan anderen?

De afgelopen jaren hebben wij met meer dan 200 UWV-coaches samengewerkt dus vraag vooral jouw collega’s hoe tevreden zij zijn over onze aanpak.

De betekenis van onze naam

Wij brengen klantensnel in actie door het ontdekken – en activeren – van hun verborgen talenten. Hierdoor volgt er sneller duurzame uitstroom en bewegen zij richting een baan waar zij echt op hun plek zitten en een gedegen toekomst hebben.

En onze naam die staat exact voor wat wij doen: de klant in hun kracht zetten. Empoweren. Zodat ze zelf de regie pakken over hun ontwikkeling, weer aan het werk komen en blijven. EmpowerYou! Waar gaat onze klant van ‘aan’? Hoe staat hij in zijn kracht? Dit is voor ons het startpunt. Want een gemotiveerde klant geeft meer kans op succes.

Blijf ook op de hoogte

We delen regelmatig een nieuwe update. Wil jij ook op de hoogte blijven, lees dan de laatste updates hier.

EmpowerYou Loopbaancoaching Locatie en contact
Wat is learning agility

Vestiging Alkmaar

 

Vanuit Alkmaar staan wij met 5 coaches voor jullie klaar. Iedere coach heeft zijn eigen discipline. Wij leggen met mensen weer een fundament in hun leven. Hen weer laten zien dat zij beter en sterker uit hun situatie kunnen komen en een loopbaansprong kunnen maken.

Vestiging Almere

 

Ook in Almere en omgeving staan wij voor je klaar. Onze coach Ruthger Uiterwijk heeft een achtergrond als counselor en is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met angststoornissen, depressie en burn-out.

Loopbaancoach Ruthger Uiterwijk Almere

Ons team bestaat inmiddels uit 5 coaches en is in ontwikkeling. De diversiteit aan achtergronden en ervaringen van ieder van ons zorgen voor een breed kader in specialisme en netwerken.

Dit biedt veel mogelijkheden, bijvoorbeeld om werkervaringsplekken voor onze klanten te realiseren. Daarnaast onderhouden de coaches actief contact met het bedrijfsleven via het organiseren van webinars en masterclasses. Onze senior loopbaancoach en arbeidspsycholoog Jolene Hettinga-Zagers hostte o.a. de Mediators Masterclass “LEF in Arbeidsrelaties” samen met het Centrum voor Conflicthantering.

Lees een blog van Jolene Hettinga-Zagers

De specialismen van onze coaches

 

Empowerment                       Balans

Loopbaanswitch                    Depressie

Inhalen kennisgat                 Whiplash

HSP / hooggevoeligheid      Communicatie

Vitaliteit / Long-COVID         Netwerken

Burn-out                                  Ondernemerschap / ZZP

Wil je contact met een van onze coaches?