UWV Modulaire diensten

Ik wil weer een stap maken re-integreer ik nu goed?

Ben je door omstandigheden of ziekte langer uit het werk geraakt en ontvang je een uitkering?

Dan heb je vaak recht op een van de UWV modulaire diensten. Een UWV modulaire dienst is er in 3 smaken:

    1. Participatie interventie: Heb jij moeite om uberhaupt een stap te zetten? Kom je moeilijk in contact met anderen en mis je een netwerk en een dagelijks ritme? Wij helpen je om deze eerste dagelijkste stappen weer te zetten.
    2. Bevorderen maatschappelijke deelname: Ben je klaar om weer deel te nemen aan de maatschappij, maar moeten de stappen niet te groot zijn? Wil je weer een doel hebben, onder de mensen komen en je energie en netwerk opbouwen, dan past dit bij jou.
    3. Hulp bij scholing: Wil jij graag je opleiding oppakken en afronden, maar lukt het niet geheel zelfstandig? Wij kunnen je helpen met de juiste planning en begeleiding.

 

Wij vertellen je graag meer over hoe we jou kunnen helpen. 

re-integratie modulair

Persoonlijke aandacht

Klanten waarderen de persoonlijke aandacht voor en focus op de eigen situatie.

Resultaten

EmpowerYou werkt al sinds 2005 samen met het UWV. De resultaten van deze trajecten liggen ruim boven het landelijk gemiddelde.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd om tot in de kern in kaart te brengen welk werk echt bij je past.

Ervaringsdeskundige

De coaches zijn ervaringsdeskundige en kennen de lokale arbeidsmarkt goed.

Waarom EmpowerYou

EmpowerYou snapt als geen ander wat er bij komt kijken wanneer je weer moet re-integreren. Het vraagt doorzettingsvermogen, een helder doel en soms flink out of the box denken. Wij geloven dat er voor iedereen een passende plek op de arbeidsmarkt is, veel klanten hebben een bijzondere loopbaanstap gemaakt, wil jij dat ook?

Vraag een gesprek aan

In het gratis gesprek brengen we in kaart welke stappen jij wilt zetten in jouw loopbaan en hoe je daar gaat komen! Zo weet jij na een kennismaking feilloos hoe je jouw loopbaan weer vlot trekt middels een UWV werkfit traject.

De EmpowerYou Methode

Vijf stappen voor meer power en chemie op je werk

Wanneer je doet wat perfect bij je past, stroomt je energie en voel je je lichter en helderder. Net als een lamp die aangaat. Weer de power krijgen om echt  werk te creëren dat bij je past, vraagt een gefundeerd stappenplan. Zeker in een re-integratie tweede spoor traject, waarin je ook nog eens buiten je eigen bedrijf op zoek gaat naar ander werk. De EmpowerYou methode zorgt er al 15 jaar voor dat mensen die niet meer op hun plek zitten  in 5 stappen weer echt met plezier en passie hun draai vinden op hun (nieuwe) werkplek.

EmpowerYou

Personal coaching

Empower your dream

Jobscan

Empower your visibility

Jobportaal

Empower your career

Workshops/Audio

Empower your future

Personal coaching