Gesprek met Impact

Training

Oja, zo had ik mijn punt sterker gemaakt….

Herken je dat? Je hebt net een belangrijk gesprek gevoerd, sollicitatiegesprek of een belangrijk adviesgesprek met invloedrijk persoon. Het gesprek geeft je een ontevreden gevoel. Je bedenkt achteraf al die slimme scherpe opmerkingen die je had willen maken. Waarom bedenk je dat toch altijd te laat? Hoe had je je beter kunnen presenteren en je punt scherper kunnen overbrengen? De training Gesprek met impact leert je het stap voor stap.

Scherpe, goed doordachte communicatie is hierin de sleutel tot succesVoorbereiding is het halve werk. Inspelen op de communicatiestijl van een ander om zo jouw boodschap duidelijk over te brengen, dat valt te leren! Stel scherpe vragen, onderscheid je echt met jouw communicatie.

Communiceer met overtuiging, creëer een betere klik en pak zo jouw baan of laat jouw business groeien. 

Kom je ook?

Investering:
€ 221,-

Locatie:
James Wattstraat 8, Alkmaar

Data:

16 september 2024 van 9:00 – 14:00 uur

5 december 2024 van 9:00 – 14:00 uur

Dit leer je

R

Afstemmen op de communicatiestijl van een ander, creëer snel een klik

R

Op elk moment goede vragen stellen die impact maken

R

Verbale en non-verbale communicatie inzetten om jouw woorden kracht bij te zetten

R

Persoonlijk presenteren op een korte en krachtige manier

Wat kun je na de Training Gesprek met impact

Herken de belangrijkste communicatiestijlen en weet op welke cues en informatie mensen goed reageren. Gebruik gesprekstechnieken waarmee je elk gesprek soepel naar je hand zet zoals LSD. Leer goede vragen stellen volgens o.a. de SPIN-techniek om essentiële informatie los te krijgen en weet tevens lastige vragen eenvoudig te pareren. De training Gesprek met Impact biedt een breed scala aan technieken waardoor je communicatie echt begrijpt en jij het gesprek leidt.

Je profiteert van de kennis en effectieve oefeningen (zoals een lijst met sterke sollicitatievragen) om jouw communicatie naar het ‘next level’ te brengen. Niet alleen door zelf te communiceren, maar ook door je te verdiepen in de communicatie van je gesprekspartner. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan jouw persoonlijke communicatie, hoe kom jij over in het gesprek? Hoe duidelijk is jouw boodschap? Wat zijn krachtige woorden?

Na deze communicatie training ‘Gesprek met impact’ weet je hoe jij je voorbereidt en jezelf neer kunt zetten als goede doelgerichte gesprekspartner, iemand die valt te vertrouwen en waar mensen graag voor klaar staan. Zoveel impact kun jij maken met een paar woorden.

bereik ook deze resulaten

P

Betere vragen stellen waarmee jij het gesprek stuurt

P

Waardevolle informatie uit een gesprek kunnen halen

P

Een betere klik realiseren met je gesprekspartner en een professionelere indruk maken

P

Goed antwoord kunnen geven op lastige vragen zonder met een mond vol tanden te staan

P

Sterker overkomen in gesprekken door een goede verbale en nonverbale communicatie

Wil je contact met een van onze coaches?