UWV

reintegratie – tweede spoor – werkfit – modulair

Wanneer je vanuit de Ziektewet, Wajong of WW vooruit dient te kijken, is het niet altijd eenvoudig om die eerste stap te zetten. Wat is er voor jou mogelijk? Welke loopbaanopties heb je? Is er wel ruimte voor wat jij echt zou willen? En hoe kom je daar precies achter? Wij begeleiden jou in jouw loopbaanoriëntatie. Ondersteunen het proces en kijken naar jouw persoonlijke behoeftes en wensen.

Welk traject je ook doorgaat – onze coaches staan je bij. Onze support helpbij jouw persoonlijke wensen, is altijd maatwerk en afgestemd op jou.

“De re-integratie was heel leerzaam, ik heb vooral ontdekt wat ik nog wel kan en vertrouw weer op mijzelf.

Een baan of ZZP, ook dat komt wel goed.”

Karin | Projectmanager | UWV Werkfit traject, 6 maanden

Re-integratie is voor

  • Mensen die na uitval door bv. ziekte niet goed in kaart hebben wat er nog wel kan en hoe je hier het juiste werk in kan vinden.
  • Mensen die hun vertrouwen zijn verloren in de arbeidsmarkt en hun mogelijkheden, maar dit graag weer willen herstellen.
  • Voor mensen die grip op hun loopbaan zoeken om te voorkomen dat zij in de toekomst weert uitvallen in werk.
  • Voor werkgevers die hun uitgevallen medewerker op een goede manier naar een andere baan willen begeleiden.

Tevredenheidsgarantie

Wij gaan voor tevreden klanten! Op elk moment kun je contact opnemen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Uit het tevredenheidsonderzoek van Blik op Werk, scoren onze coaches en diensten een 8,8 gemiddeld.

Wil je contact met een van onze coaches?