DUURZAME INZETBAARHEID

VOOR JOUW TEAM

IGNITE
YOUR FIRE

BE FUTURE PROOF

Een werkgever wil het beste voor zijn bedrijf en de medewerkers. Dat betekent groei en duurzame ontwikkeling op teamniveau. En daar kunnen wij perfect bij ondersteunen. Staan jouw medewerkers in hun kracht? Ontwikkelen zij zich door en worden alle kwaliteiten in het team optimaal benut?

Het is onnodig om te stagneren in de groei van een bedrijf doordat een team niet volledig functioneert. Een vloeiend loopbaantraject van de medewerker is altijd in het belang van de werkgever. Wij ontzorgen de organisatie. Ook wanneer er verandering op de werkvloer zijn; verschuivingen of ontslag. Om positief vooruit te gaan begeleiden wij werkgevers bij outplacement, re-integratie of Tweede Spoor-trajecten.

Ben jij voorbereid op de toekomst en stuur je jouw loopbaan moeiteloos bij? Wij begeleiden en motiveren om de regie zelf te pakken. We stimuleren ontwikkeling en flexibiliteit zodat talent en passie hand in hand gaan. Het vuur in een carrière terugvinden en de toekomst vol zelfvertrouwen en bezieling tegemoet gaan, dat is pas kracht.

De loopbaanbegeleiding de wij bieden is voor iedereen die vooruit wil kijken. Zowel outplacementtrajecten als individuele coaching is bij ons mogelijk. Nieuwsgierigheid vinden wij van belang, dat noemen we Curiosity coaching. Wanneer jouw vuur aangaat, je energie stroomt, is werk iets waar je door groeit en waar je naar uitkijkt. Want iedereen verdient die kans om het allerbeste uit zijn loopbaan te halen!

Hoe gaat jouw organisatie om met verandering? Wie bepaalt de koers? Hoe neemt de leiding het voortouw en hoe worden medewerkers veranderingsbewust gemaakt?

Wat hebben al deze vragen met loopbaanontwikkeling te maken? Alles! Werkplek en werkinhoud verandert sneller dan ooit. Verandering is de grootste reden tot uitval en vertrek bij een organisatie. Een medewerker die langdurig uitvalt kost al snel 20.000 euro. De ‘kosten’ die de medewerker maakt in zijn gezondheid zijn ook vaak groot. 

De oplossing ligt in samen duurzaam ontwikkelen en verbeteren. 

Middels het DIG-DESIRE-DEVELOP programma  brengen wij met een diepgaande scan het probleem en de weerstand op verandering in kaart en vertalen we de ontwikkelbehoeften op persoonlijk en teamniveau naar concrete trainingen, coaching en interventies zodat het hele team moeiteloos verandert  

Duurzame inzetbaarheidsmethode

Outplacement

Gaat jouw licht nog echt aan als je aan het werk bent? Vanuit ons outplacementbureau is het onze missie jou bewust de juiste werkplek te laten kiezen. Zodat je elke dag met energie uitkijkt naar jouw werk.

Na ontslag is het nodig om de tijd te nemen om een nieuwe strategie te bepalen. Een outplacementtraject op maat biedt uitkomst. Onderzoek wat je echt wilt en jouw loopbaandoel wordt kraakhelder. Wij starten jouw outplacementtraject met een gefundeerd stappenplan.

Learning Agility

De mate waarin mensen doorgroeien in hun vaardigheden is alles bepalend voor de groei van een bedrijf. De huidige arbeidsmarkt is krap. Het benadrukt de noodzaak om vakkundige werknemers binnen de organisatie gemotiveerd te houden en ‘aan’ te zetten.

Om voorop te blijven lopen binnen elke markt is het nodig om werknemers agile en gemotiveerd te houden. Ze te stimuleren in hun groei en daarmee zelf de voedingsbodem van de organisatie te cultiveren.

Loopbaanontwikkeling

Hoe duurzaam inzetbaar ben jij? Duurzame inzetbaarheid is veel meer dan werken aan je vitaliteit. Het allerbelangrijkste onderdeel is de regie pakken over jouw levenslange loopbaanontwikkeling. Die regie bestaat uit weten wat jou energie geeft, de juiste skills voor de toekomst hebben en weten welke functies daar naadloos op aansluiten.

Een leven lang leren is een leven lang ontwikkelen geworden. Elke dag werk jij aan jouw toekomst.

R

Assessment en coaching

In onze coaching gaan wij gericht op zoek naar jouw passie en plezier. Want hiervan ga jij aan en groei je door. Dit doen wij door een flinke dosis nieuwsgierigheid toe te voegen. Het pakken van de regie in jouw carrière doe jij zelf, de tools bieden wij.

Wil je snel inzicht? Doe een ontwikkelassessment! In no-time vaar jij weer de juiste koers

 

R

Trainingen

Hoe sta jij volledig in jouw kracht? Hoe benader je de arbeidsmarkt en vergroot je jouw netwerk? Wil je zelf ondernemen – hoe pak je dat aan?

Onze trainingen zijn gericht op loopbaangroei, zelfontwikkeling en het pakken van de regie over jouw leven en carrière. 

R

BEROEPSKEUZETEST

Wil je een volgende stap in jouw loopbaan zetten en heb je geen idee welk beroep bij jou past?

Gebruik deze beroepskeuzetest als een startpunt voor jouw loopbaanoriëntatie. Je ontvangt een helder advies. Daarin kijken we naar kwaliteiten, motivatie en persoonlijkheid.

R

Coaches

Onze loopbaancoaches zijn bevlogen, eigen en gedreven. In onze coaching begeleiden wij graag naar duurzame inzetbaarheid waarbij jouw persoonlijkheid in zijn kracht staat.

Onze Curiosity-methode is gericht op het aanjagen van de intrinsieke waarde en wensen. Hoe we dat doen en wie we zijn, lees je hier.

{De persoonlijke aanpak en support is goed. Zelfs nadat ik weer aan het werk was: er werd nagevraagd waar en hoe ze konden helpen (en dat konden ze). Een heel motiverende club!
Irina
{Toegankelijk, praktisch en prikkelend op de juiste toon. Ik ben ontzettend gegroeid door het coachingstraject.
Martina
{De dienstverlening die EmpowerYou neerzet met de Curiosity-methode is een unieke en speciale aanpak! Je wordt weer uitgedaagd om nieuwsgierig te zijn en weer als kind in het leven te staan. De levenskracht en energie die dit teweeg brengt krijg je niet voor elkaar door alleen maar wat testjes te doen.
Lucinda
{Door het traject bij EmpowerYou heb ik een beter inzicht in mezelf als HSP-er gekregen. Ik weet nu hoe te handelen bij stressvolle situaties. Daar eerder op te reageren om ervoor te zorgen dat er geen stress ontstaat. Doordat het traject gelijk liep met de start van mijn nieuwe baan kon ik de aangereikte (HSP)handvatten gelijk toepassen. Ik heb weer energie genoeg voor mijn baan, gezin, sport en het volgen van een opleiding. Ook al is het erg druk, ik ben nu in staat om tijdig te voelen wanneer het me te veel wordt. Ik neem nu eerder mijn rust en bewaak mijn energie niveau zorgvuldig om stress te voorkomen. Het traject heeft een hele positieve invloed op mijn leven gehad!
Patricia
{Ik heb de begeleiding als heel prettig ervaren. EmpowerYou heeft mij geholpen door te kijken naar wat ik wil en ook wat ik kan. Ze hebben mij weer op de rit gekregen. Veel geleerd over solliciteren, netwerken en vooral positief over jezelf zijn.
Herman
{Het coachingstraject was prima, er werd goed geluisterd naar wat ik wilde en er werd ook geprikkeld om out of the box te denken.
Saadia
{Ik geef EmpowerYou een 9 omdat ik veel meer aan mijn traject heb gehad dan ik van tevoren had gedacht.
Jacques
{Deskundigheid en expertise gecombineerd met een eigen inbreng per coach. EmpowerYou laat je inzien wat er nodig is om te willen en kunnen veranderen maar dat je dit wel in eigen hand hebt.
Nathalja
{Ik ben ontzettend blij met het traject wat ik heb gelopen, mijn coach was heel motiverend. Ze haalde telkens mijn onzekerheden weg en hielp mij goed bij de opdrachten. Al heb ik het natuurlijk vooral zelf moeten doen. Het traject heeft mij nog meer motivatie gegeven om iets anders te gaan doen omdat ik door uit te zoeken wat ik kan en leuk vind er meer achter ben gekomen wat ik ongeveer zoek.
Rosanne
{De begeleiding ging een stuk verder en dieper dan ik had kunnen voorzien, met name op het gebied van de te volgen trainingen. Had verwacht een lijst met beroepen te krijgen, maar kreeg inzicht in eigenschappen en kenmerken (waar ik uiteindelijk meer mee kan).

Slim investeren in een leven lang ontwikkelen

Het STAP-budget, de Leven Lang Leren-subsidie, de ontwikkeladviezen; in de afgelopen jaren zijn er, mede door corona, een breed scala aan ontwikkelsubsidies voor werkend en niet-werkend Nederland ingezet.

Zeer interessant voor organisaties, maar hebben deze subsidies zin? Of is het een druppel op een groeiende plaat?

lees verder >

Hoe open kan en mag je zijn bij het solliciteren na een ziekteperiode?

Solliciteren na een ziekteperiode kan onzekerheid oproepen bij mensen. Een voorbeeld uit een van onze 2e Spoortrajecten is dat het solliciteren geen moeite kost maar dat het gepaard gaat met onzekerheid over hoe de toekomstige werkgever reageert. Een sollicitant vraagt zich af: Ben ik nog wel relevant na mijn ziekteverlof? Hoe open kan ik zijn? En hoe veilig is het als ik mijzelf dusdanig op de arbeidsmarkt profileer?

lees verder >

EmpowerYou werkt o.a. samen met:

Wil je contact met een van onze coaches?